Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Arranquen les obres de Betxí Templat per a crear un espai verd al nucli urbà amb 80.000 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Els treballs duraran dos mesos a l’entorn de l’avinguda Reina dels Apòstols

Betxí ha començat les obres per a crear una zona verda valorada en vora 80.000 euros a l’entorn de l’avinguda Reina dels Apòstols. L’actuació forma part del projecte Betxí Templat, un pla que pretén donar més vida al municipi, naturalitzant i oferint zones verdes a una àrea del municipi que estava en desús.

Aquesta proposta, que va abanderar el programa electoral de l'actual equip de govern, té com a objectiu retornar a la gent als carrers del municipi, remodelant enclavaments que fins ara estaven en mal estat o en desús.

Aquest primer projecte consisteix a remodelar un espai oblidat i oferir un nou pulmó verd en el centre de la localitat que servisca com a punt de trobada. L'alcaldessa, Carla Nebot, ha recalcat aquesta intenció: “Aquestes obres pretenen renovar una zona oblidada en l'avinguda Reina dels Apòstols i que després d'un parell de mesos, que durarà l'obra, tindrem un ampli espai verd en el que poder reunir-se i que millorarà estèticament aquesta zona del nostre poble.”

Aquestes obres s'han posat en marxa amb la intenció de renaturalitzar l'espai. El disseny del nou espai, té com a objectiu imitar una tradicional horta, però en el centre de la localitat. El projecte contempla mantenir l’olivera, però donant-li major protagonisme en utilitzar-la com a peça central d'aquest jardí.