lunes, 17 de enero, 2022  |  
Arranca als pàrquings dels centres de salut de Vila-real el procés de vacunació contra la covid-19 a majors de 90 anys Arranca als pàrquings dels centres de salut de Vila-real el procés de vacunació contra la covid-19 a majors de 90 anys

- 22 febrero, 2021 -

El procés de comunicació és a través d'SMS i cridada telefònica i als pacients se’ls informa de la cita i de quina vacuna se’ls... Arranca als pàrquings dels centres de salut de Vila-real el procés de vacunació contra la covid-19 a majors de 90 anys

L’Ajuntament hi col·labora amb l’habilitació dels espais. El procés de comunicació és a través d’SMS i cridada telefònica, als pacients se’ls informa de quina vacuna se’ls va administrar, Pzifer i AstraZéneca. Aquest diari ha pogut saber que les primeres inoculacions han tingut lloc ja al centre de salut de la Bòvila i li seguirà Carinyena.

Castellón Información/S.N.

Prop de dos mesos després de l’inici de la vacunacióen les residències de majors i altres centres similar de la Comunitat, la campanya arriba a la població de més de 90anys.L’Ajuntamenthi col·labora amb l’habilitació delspàrquings, on es desenvoluparà la vacunació.Mentre dure el procés, no es podran utilitzar els aparcaments de la Bóvila, el d’enfront de Carinyena i la zona de pàrquing de darrere del centre Dolore sCano Royo.

El procés de comunicació és a través d’SMS i cridada telefònica, als pacients se’ls informa de quina vacuna se’ls va administrar, Pzifer i AstraZéneca. Aquest diari ha pogut saber que les primeres inoculacions han tingut lloc ja al centre de salut de la Bòvila i li seguirà Carinyena.

Whatsapp Telegram