domingo, 25 de julio, 2021  |  
Arranca el Pla Reactivem Almassora per a empreses locals amb obres a la platja i jocs infantils Arranca el Pla Reactivem Almassora per a empreses locals amb obres a la platja i jocs infantils

- 27 mayo, 2020 -

L'empresa de pintures Vicente Bovea i la de construcció Valmon 2011 són les encarregades de pintar jocs infantils Arranca el Pla Reactivem Almassora per a empreses locals amb obres a la platja i jocs infantils

L’empresa de pintures Vicente Bovea i la de construcció Valmon 2011 són les encarregades de pintar jocs infantils sobre el paviment 

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat ja els treballs de manteniment del municipi amb càrrec al Pla Reactivem, que ha començat en les places de Tots els Sants, Santa Teresa i el parc de Pitillo de la platja. D’aquesta forma, l’empresa de pintures Vicente Bovea i la de construcció Valmon 2011 són les encarregades de pintar jocs infantils sobre el paviment de les places en nucli urbà i adequar el pipican de la zona nord de la costa, respectivament.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha visitat hui les zones en obres per a conéixer l’abast d’uns treballs encaminats a millorar els serveis públics prestats a la ciutadania i com a impuls a l’activitat econòmica de les empreses locals. No en va, el Pla Reactivem té com a objectiu l’obertura d’una bossa de pimes i autònoms d’Almassora als quals contractar serveis menors per a fomentar el treball local. En aquest cas, les dues actuacions sumen 2.771,1 euros.

En el cas del pipican del parc de Pitillo, les obres inclouen la retirada del marc i la porta existent per a alçar la paret amb rajola de formigó i col·locar malla. D’igual forma, els operaris treballen en la retirada d’una arqueta existent per a modificar-la i obrir un buit que permeta alçar les trapes per a evitar que desborden durant els episodis de pluja, quan els equips de bombament d’aqueix punt treballen a ple rendiment.

Per part seua, els operaris de l’empresa de pintura han habilitat espais infantils en la plaça de Tots Sants, en el barri de Fàtima, i uns altres en la plaça Santa Teresa, al costat de la Vila, que estaran llestos quan s’asseque la pintura. Es tracta d’un material específic per a evitar el desgast per l’ús. Estaran oberts com a ho permeta la pintura, atés que no contenen elements de mobiliari que puguen suposar un risc per a la salut dels més xicotets.

Respecte a les empreses interessades a participar en el Pla Reactivem, l’apartat Serveis de la web www.almassora.es inclou en Carpeta Ciutadana un espai, Àrees d’Interés, perquè les pimes i autònoms s’inscriguen. Per a accedir, únicament necessiten un certificat electrònic que poden sol·licitar, si encara no el tenen, a través del correu e-ajuntament@almassora.es i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) li ho tramitarà.

En aqueix bloc disposen d’espais per a indicar la seua adreça de correu electrònic o un telèfon de contacte i que l’Ajuntament d’Almassora puga localitzar-los per a sol·licitar els seus serveis. Una vegada emplenats aquests camps d’informació, l’empresa o autònom només ha de marcar les caselles de serveis i subministraments que millor s’adapten al seu perfil.

Whatsapp Telegram