Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:33

Ares del Maestrat aprofundeix en la seua memòria històrica

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

El municipi, que segueix amb el seu agost cultural, va gaudir de la xerrada a càrrec de Les quatre Denes

Castellón Información

Segueixen les activitats de l'agost cultural organitzat a Ares del Maestrat i ahir va tenir lloc la presentació de l'arxiu virtual a càrrec de l'Associació Cultural Les quatre Denes per tal de preservar la memòria històrica del municipi.

Durant la presentació, l'associació va explicar el procés de creació de l'arxiu, en el qual s'hi pot trobar una relació de fonts documentals conegudes, com ara arxius públics i privats, biblioteques particulars..., amb documents en els que es fa menció directa o indirecta a la vila, castell o terme d'Ares.

Presentació Arxiu Virtual Ares (1)

També es distingeix un arxiu virtual amb documents escanejats en format pdf i classificats cronològicament, així com un arxiu fotogràfic classificat per diferents categories. A més, també inclou una secció de crèdits amb menció especial a les persones que han fet possible que avui en dia es puga tenir a l'abast molta informació del poble.

Tal i com van explicar durant la seua presentació, es pretén que l'arxiu estiga viu i que continue creixent dia a dia. Per aquest motiu, es va demanar col·laboració a totes les persones que puguen aportar informació.

Les persones interessades en participar i aportar informació poden posar-se en contacte amb l'Associació Les quatre Denes a través del correu les4denes@gmail.com.