Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Aprofita els últims dies de les entrades del festival Punk Rock ‘Concerts al Pinar’ a 40 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

Tot i que el festival serà del 20 al 22 de juliol, el 14 d’abril celebrarà a Salatal Club una festa de presentació on hi haurà sortejos i moltes sorpreses més

La tercera edició de Concerts del Pinar tindrà lloc al Grau de Castelló els propers 20, 21 i 22 de juliol. El festival punk-rock de les comarques de Castelló puja el preu a 50 € el proper dilluns 20 de març. Actualment estan a un preu especial de 40 € (fes clic aquí per aconseguir-los). A més, el 14 d’abril Concerts del Pinar celebrarà a Salatal Club una festa de presentació on hi haurà sortejos i moltes sorpreses més. La festa comptarà amb les actuacions de Juantxo Skalari & La Rude Band, antic membre fundador del grup Skalariak acompanyats del grup de DJ locals Youthical Vybz (ací les entrades).

El festival també ha anunciat que les entrades per a menors de 12 anys (amb els 12 inclosos) són gratuïtes. Per poder aconseguir-les, tant els pares com els tutors/es legals hauran de presentar el document d’identitat dels menors o el llibre de família a l’entrada del recinte. Els nens i nenes a partir de 13 anys pagaran el preu de l’entrada íntegre i a més, hauran d’estar acompanyats per un adult.

D’altra banda, els menors que tinguen 16 i 17 anys podran venir sols i soles, sempre i quan presenten una autorització signada per la mare, el pare o el tutor/a legal. Tota aquesta informació, així com el formulari es pot consultar i descarregar a la pàgina oficial del festival.

El festival de punk-rock de Castelló està encapçalat per El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, amb gairebé tota la banda i el repertori original. Així mateix, també protagonitzaran la tercera edició de Concerts del Pinar grups mítics del punk rock estatal com Soziedad Alkoholika, Boikot, Segismundo Toxicomano o Josetxu Piperrak, entre molts altres. Cal destacar també la presència dels anglesos Sham 69, mítica banda de punk dels anys 70.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement