domingo, 26 de septiembre, 2021  |  

- 3 agosto, 2021 -

L'activitat començarà aquest divendres al parc de Rafalafena organitzades pel Grup Au d'Ornitologia 

L’activitat començarà aquest divendres al parc de Rafalafena organitzades pel Grup Au d’Ornitologia 

Castellón Información

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha programat aquest mes d’agost quatre jornades divulgatives més d’anellament d’aus autòctones de Castelló, que són organitzades pel Grup Au d’Ornitologia. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol donar a conéixer a la ciutadania la rica biodiversitat del terme municipal i conscienciar en la seua cura.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro va dur a terme al juliol quatre primeres jornades d’anellament científic en diversos parcs i zones verdes de la ciutat, a les quals van assistir persones de totes les edats, qui van aprendre sobre les condicions dels ocells autòctons del terme municipal.

Especialistes del Grup Au d’Ornitologia realitzen un cens d’aus amb identificació visual i auditiva, així com un anellament científic pel qual a diferents ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biomètriques i se’ls allibera de manera immediata.

Aquesta iniciativa té lloc des de les 08.30 a les 11 hores cada divendres d’agost. Aquest divendres 7 serà al parc Rafalafena. A continuació, el 14 d’agost, es desenvoluparà al parc Carmen Albert del Raval Universitari, el 21 al parc Mèrida, i el 28 al parc de la Boera.

Whatsapp Telegram