Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

Marco i García aborden un encontre amb representants del sector de la neteja a Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa de Castelló i el regidor de Neteja es reuneixen amb el col·lectiu per a manifestar el suport institucional
Castellón Información
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, han abordat un encontre amb representants del sector de la neteja en defensa de la necessitat d’enfortir els drets laborals del col·lectiu i manifestar el màxim suport institucional a les seues reivindicacions.

De fet, recentment ambdós autoritats locals ja es sumaren a les reivindicacions dels treballadors i treballadores de la neteja de Castelló per exigir unes condicions laborals justes, quan eixiren del plenari de l’Ajuntament del mes de novembre per manifestar la total solidaritat.

 Les treballadores i treballadors reclamen un conveni col·lectiu digne contra la pèrdua de drets laborals que els elimina, entre d’altres, les retribucions per transport o antiguitat.

Durant la trobada mantinguda a l’Ajuntament, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha traslladat el seu suport als treballadors i treballadores del sector de la neteja i els ha donat suport “en la seua defensa i reivindicació d’unes condicions laborals justes“. “Des de l’administració municipal mostrem la nostra solidaritat amb el col·lectiu davant la necessitat de reforçar els seus drets laborals”, ha defensat Marco.

Per la seua banda, el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, ha volgut mostrar la màxima solidaritat i suport al sector i ha destacat que “el govern de l’Ajuntament de Castelló tenim clar que la pujada del salari mínim interprofessional no pot suposar que el sector de la neteja veja minvats els seus ingressos i s’eliminen complements com el d’antiguitat”.

Garcia ha defensat la necessitat de reforçar els drets laborals perquè “és una qüestió de justícia i és un sector que ho mereix, i per tant és essencial que hi haja un nou acord col·lectiu que dote d’unes condicions més dignes a les treballadores i treballadors”.