Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 18:32

Amparo Marco: “El SOM Festival contribueix a posicionar Castelló en el mapa de les grans ciutats musicals”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa de la capital de la Plana Alta inaugura l'edició 2022 d'aquest cicle de concerts que durant agost portarà a destacades figures del panorama musical espanyol

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat aquesta vesprada les instal·lacions del recinte del SOM Festival Castelló en companyia del president de l'Autoritat Portuària, Rafael Simó, el president del Real Club Nàutic, Manuel Vidal, i del director del festival, Sergi Almiñana. La visita ha servit també per a inaugurar aquest esdeveniment que, a partir de demà divendres i fins el 20 d'agost, portarà a aquest recinte costaner a destacats artistes del panorama musical espanyol al costat d'artistes locals. La presentació del SOM Festival ha estat acompanyada d'una actuació en acústic de la cantautora Marie Bernete.

Durant la seua visita, Amparo Marco ha destacat que l'Ajuntament "renova el suport al SOM Festival perquè estem convençuts que Castelló mereix un festival de primera. Un festival que gaudisquen els qui ens visiten a l'estiu i els qui ens quedem, que servisca d'aparador dels magnífics atractius de la nostra ciutat i que siga una plataforma per als artistes locals".

"El SOM Festival és un cicle de concerts que contribueix any rere any a posicionar a Castelló en el mapa de les grans ciutats musicals i que reforça l'oferta turística d'estiu i potència la gastronomia i el comerç de l'entorn, dinamitzant social i econòmicament la ciutat", ha ressaltat Marco.

Així mateix, el director del festival, Sergi Almiñana ha valorat molt positivament l'aposta del consistori per “impulsar un festival que donarà a conéixer els projectes recents de grans artistes i servirà de trampolí per a donar visibilitat a músics locals, aprofitant l'estirada dels grans noms”. Per al president de l'autoritat portuària, “aquest cicle de concerts se suma a la resta d'iniciatives culturals i d'oci que estan fent del port de Castelló i la seua àrea d'influència un vertader eix tractor per a l'economia i la dinamització social”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí