Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 09:31

L’alcalde de Vila-real posa en mans de la Policia una amenaça de mort a través de les xarxes socials

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Benlloch: “Tot el món té el dret de criticar la pujada de l’IBI i a mostrar el seu desacord però hi ha uns límits que no anem a tolerar”

Castellón Información/S.N.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha posat en mans de les autoritats policials una amenaça de mort contra la seua persona en xarxes socials.

“Menudo cachondeo se lleva este tío, lo sube, lo baja y lo vuelve a subir (IBI). Te pegaba un tiro en toda la frente que te quitaba la tontería de golpe y te ibas a reír de tu madre”

“No vaig a permetre que les xarxes es converteixen en un lloc sense llei i amb total impunitat. La persona en qüestió té un perfil identificable i es va a investigar si és un fet reiterat, la repercussió del missatge i la seua repetició. Té tot el dret del món a criticar la pujada de l’IBI i a mostrar el seu desacord però hi ha uns límits que no anem a tolerar. Una amenaça d’aquestes característiques contra una autoritat està penada amb fins a cinc anys de presó. No volem que tot aquell que insulte en xarxes i davant la inacció s’empodere cada vegada més i més”, sentencia.