Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

3.161 alumnes de secundària han visitat l'UJI en les tres sessions de Portes Obertes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Els docents de 56 centres de les províncies de Castelló i València, han visitat  l'Universitat entre els dies 5, 11 i 19 de febrer

Castellón Información

Un total de 3.161 alumnes de secundària de 56 centres de Castelló i València han visitat la Universitat Jaume I de Castelló durant les tres sessions de les Jornades de Portes Obertes celebrades els dies 5, 11 i 19 de febrer de 2020. Organitzades per la Unitat de Suport Educatiu del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, les Jornades de Portes Obertes tenen com a finalitat donar a conèixer a l'estudiantat de secundària la universitat pública de Castelló, i oferir-li informació detallada perquè puguen escollir bé el grau a cursar.

A la tercera i última sessió, han assistit 1.052 alumnes de 20 centres que s'han interessat preferentment pels graus d'Infermeria, Medicina, Psicologia, Traducció i Interpretació, Mestre/a d'Educació Primària, Mestre/a d'Educació Infantil, Administració d'Empreses, Finances i Comptabilitat, Economia i Química.

En general, les xarrades sobre els graus que han tingut més assistència han sigut Medicina, Psicologia, Infermeria, Mestre/a d'Educació Infantil, Mestre/a d'Educació Primària, Traducció i Interpretació, Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, Periodisme, Administració d'Empreses, Finances i Comptabilitat, Economia, Química i Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. L'alumnat ha tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà durant aquestes tres sessions les instal·lacions i serveis de la Universitat, així com l'oferta de graus que s'imparteixen.