miércoles, 2 de diciembre, 2020  |  
Alumnes de secundària de Castelló aprendran a dissenyar i construir drons Alumnes de secundària de Castelló aprendran a dissenyar i construir drons

- 19 noviembre, 2017 -

El projecte acabarà amb una gran fira educativa al Palau de la Festa Alumnes de secundària de Castelló aprendran a dissenyar i construir drons

El projecte acabarà amb una gran fira educativa al Palau de la Festa

Castellón Información

IES RIBALTA Y PATIML’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Educació que dirigeix Enric Porcar, impulsa un projecte de formació en la construcció i disseny de drons per a alumnes de quart d’ESO i batxillerat. Porcar ha explicat que «el que van a fer és crear i pensar per a què val un dron, construir-lo i decidir de forma cooperativa la seua funció».

L’activitat es durà a terme a través del professorat de tecnologia i informàtica, qui prèviament ha rebut formació així com el material corresponent, i seran qui acompanyen als xiquets i xiquetes en el procés de formació.

«Tot açò acaba en una gran fira educativa que farem a finals de maig al Palau de la Festa«, ha manifestat Porcar. A més, «a banda de presentar-nos els projectes que faran totes les escoles, faran volar els drons», ha afegit.

Fins a 11 centres educatius són els que participaran en el projecte, entre els quals estaran els Instituts d’Educació Secundària Bovalar, Francesc Ribalta, Juan Bautista Porcar, Matilde Salvador, Penyagolosa, Politècnic, Miquel Peris i Segarra, Vicent Sos Baynat, Vicent Castell i Doménech i El Caminàs, i el col·legi concertat Nuestra Señora de la Consolación.

 

Google+
Whatsapp Telegram