Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

El alumnes dels CEIP Lope de Vega i Jaume I de Nules es fan amb els premis d'educació viària

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

El contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants  tant en la teoria com en les diferents activitats

Castellón Información

Un any més els escolars de la població de Nules han participat d’un curs d’Educació Viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar als més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit.

De fet, el curs compta amb un test final en el que els alumnes de quart i sext de primària mostren els coneixements adquirits, de manera que els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de quart de primària del CEIP Lope de Vega i els alumnes de sext de primària del CEIP Jaume I. Als quals s’ha fet entrega por part de l’Alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’agent de la Policia Local, Ernesto Hurtado, del corresponent premi.

premis curs educació viària Nules“El contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual, no obstant a mesura que els alumnes van creixent el contingut es va ampliant també la dificultat del mateix però del que es tracta és d’interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García.

En concret, el curs s’ha impartit als alumnes de segon, quart i sext de primària dels col·legis CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Pedro Álcazar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i del Col·legi La Consolació, i s’ha desenvolupat en els mesos d’octubre a novembre.

Com a novetat cal destacar que en aquest any 2018 els alumnes de segon de primària de Nules realitzaran eixides en els quals podran ficar multes simbòliques, “és una manera d’aplicar la teoria apresa a la pràctica en el cas de que detecten en el carrer alguna actuació que tinga que ser sancionada”, conclou García.