Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Almenara decideix suspendre el Mercat de Nadal i la Monster-Class a causa de l’incidència de la Covid-19

Tiempo de Lectura: 7 segundos

Noticias Relacionadas

Cruces ha agraït la comprensió de comerciants i veïns davant aquesta mesura que “no ens haguera agradat prendre”

Castellón Información

 width=L’Ajuntament d’Almenara ha decidit donada la situació sanitària per la Covid-19 suspendre l’edició de 2020 del Mercat de Nadal que habitualment es realitza en les dates pròximes a les celebracions nadalenques. El regidor de Comerç i Mercats, Juan Cruces, ha assenyalat que “lamentem prendre aquesta mesura, que se suma a unes altres ja preses, però vista l’evolució sanitària i les normatives, pensem que el millor és suspendre ja aquesta edició i buscar una alternativa quan vinguen temps millors, com per exemple un mercat de primavera si la situació millora o qualsevol altra iniciativa que puga sorgir per a potenciar el nostre comerç local”. L’edil ha agraït la comprensió de comerciants i veïns davant aquesta mesura que “no ens haguera agradat prendre”.

Cruces d’altra banda ha assenyalat que després de l’èxit de la campanya comercial “Oberts per a tu, obert per a la tu” en la qual “s’han repartit 6.200 euros en premis i amb un impacte econòmic aproximat de 180.000 euros en el nostre comerç ja estem preparant una nova campanya per a les pròximes dates nadalenques per a promocionar el nostre comerç local”.

A més, el regidor de Comerç, Juan Cruces, també ha agraït les iniciatives i idees dels comerciants locals, que “sempre són ben rebudes” pel que “anime a totes les empreses que vulguen aportar per a millorar i proposar iniciatives o mesures ho facen acudint al Molí d’Arròs per a posar-se en contacte amb el personal de la regidoria”. Creus ha destacat que “totes les iniciatives seran ben rebudes”.

 width=Ajornada la Monster-Class de Botes de Rebot

D’altra banda i també per la situació sanitària provocada per la Covid-19 en les últimes jornades i les noves normatives autonòmiques provisionals, l’Ajuntament d’Almenara ha decidit ajornar la Monster-Class de botes de rebot que estava prevista per a aquest pròxim diumenge i que se celebrarà el primer diumenge que les normes ho permeten.

 

Advertisement
Advertisement