Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 11:14

Almenara signa convenis de col.laboració anual amb l'associació de jubilats i pensionistes

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcaldessa i el president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes "La Creueta" d'Almenara han signat el conveni valorat en 2.100 euros

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha signat aquest matí dos convenis de col·laboració anual entre l'ajuntament i entitats locals per a la col·laboració municipal amb les activitats que realitzen.

D'una banda, l'alcaldessa i el president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes "La Creueta" d'Almenara han signat el conveni valorat en 2.100 euros que ajudarà a finançar els programes i activitats de l'associació.

Mentrestant, que d'altra banda, Estíbaliz Pérez i el president de la Falla El Compromís d'Almenara, Héctor Martínez Piña, han signat el conveni que formalitza la col·laboració entre el consistori i la comissió fallera, que ascendeix a un import de 2.000 euros.

Estíbaliz Pérez ha assenyalat que "amb aquests dos convenis anuals reiterem una vegada més el nostre suport a les associacions i entitats locals perquè puguen realitzar els seus esdeveniments i activitats, com és el cas de l'Associació de Jubilats i Pensionistes "la Creueta" i la Falla "El Compromís", que compten amb una gran tradició a Almenara".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí