Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 09:36

Els deu locals adherits a la ruta de la tapa d’Almenara reparteixen prop de 7.000 tapes el passat cap de setmana

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Fins al divendres es podran depositar els tapaports complets en la Tourist Info del Molí d’Arròs per a participar en el sorteig de nombrosos premis

Castellón Información

Prop de 7.000 tapes s’han repartit aquest cap de setmana a Almenara entre els deu bars i restaurants que han participat en una nova edició de la Ruta de la Tapa. Els primers càlculs econòmics indiquen que l’impacte directe suposa al voltant de 28.000 euros per al conjunt dels locals només amb el consum de les tapes elaborades per a la Ruta, al que cal sumar altres consumicions realitzades en aquests.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat molt positivament la recuperació de la Ruta de la Tapa. Pérez ha assenyalat que «entre les vesprades de dijous i divendres, el dissabte i el matí del diumenge entre els deu locals participants han servit prop de 7.000 tapes, la qual cosa dona mostra del gran acolliment que ha tingut aquesta Ruta, que també servirà per a donar un nou impuls al sector de la restauració d’Almenara cara al futur». A més de l’impacte econòmic de la Ruta, l’alcaldessa també ha valorat «la creativitat, l’aposta i el bon fer dels locals participants que s’han acurat d’una manera notable per a oferir un grandíssim producte, unes grandíssimes tapes, que donen mostra de l’excel·lent restauració que tenim a Almenara» pel que «convide a tothom a degustar la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants d’Almenara, que és d’una gran qualitat».

Pérez, per tant, ha volgut agrair d’una manera notable la «gran aposta realitzada pels deu locals participants, que han demostrat la seua gran vàlua» així com també a «totes les persones que s’han acostat a degustar les tapes que s’han preparat en els bars i restaurants participants al llarg d’aquest cap de setmana».

Recordar que els qui hagen completat el tapaport amb els segells dels deu locals participants poden depositar-ho fins divendres que ve en la Tourist Info del Molí d’Arròs, per a així poder participar en el sorteig dels grans premis i regals que s’ofereixen per als qui hagen degustat els productes oferits pels locals. Aquest se celebrarà dilluns que ve, dia 30 de juny, a les 12 del migdia en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara.

Així, els qui hagen completat el tapaport podran aconseguir un primer premi de 2.500 euros, un segon premi d’una Smart TV de 50″ , un tercer premi de 250 euros i a més un val de 100 euros d’Instal·lacions J.M.Rebollar, un val de 100 euros d’Ernesto Barelles, 3 neteges exteriors, 1 neteja completa i desinfecció per gentilesa de Almebox, un val de 50 euros de Moda, Complementos i Peluquería Chelo Agramunt, dos vals de 20 euros de Quattre Internet, 1 brownie de Forn Nenúfar, una coca de Forn Granados, una coca de Forn Prio-Cort, una coca de Forn Pa de Forment i 10 xecs de 60 euros a càrrec dels bars participants en la Ruta de la Tapa d’Almenara.

En aquesta edició de la Ruta de la Tapa d’Almenara han participat el Bar Papi, el bar Twin Corners, el Restaurant la Cope, el bar La Plaça, el Bar Els Cristals, el Bar Nicolás, el Restaurant Nou Mosset, Al Lío Beach Bar, Summer Box Miada i l’Hamburgueseria la Muralla. La Ruta de la Tapa s’ha organitzat i patrocinat des de la Regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Almenara, conjuntament amb els 10 bars i restaurants participants, així com de Magna, Pepsi, i García Folquers S.L. Suministros Hosteleros. A més han col·laborat nou comerços locals que han oferit, junt als bars i restaurants participants, diversos premis per al sorteig entre els qui completen el Tapaport.