Jueves, 16 de julio, 2020  |  
Almenara torna a apostar per una ‘Monster Class’ per a celebrar Halloween Almenara torna a apostar per una ‘Monster Class’ per a celebrar Halloween

- 22 octubre, 2019 -

La cita serà dissabte que ve a les 20 hores en la Plaça del Molí d'Arròs Almenara torna a apostar per una ‘Monster Class’ per a celebrar Halloween

La cita serà dissabte que ve a les 20 hores en la Plaça del Molí d’Arròs

Castellón Información

Després de l’èxit del passat any, dissabte que ve 26 d’octubre se celebrarà la segona edició de la “Monster Class” de botes de rebot a Almenara aprofitant la proximitat de halloween. La iniciativa proposada per la monitora Desiré Foncubierta busca que les persones participants acudisquen disfressades, si pot ser, d’una manera terrorífica, a aquesta classe especial d’una activitat que causa furor a Almenara, i que està sent molt ben acollida pels veïns i veïnes, donada la demanda existent.

La “Monster Class” serà dissabte que ve a partir de les 8 de la vesprada en la Plaça del Molí d’Almenara. Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s en el Molí d’Arròs. Hi haurà una samarreta de regal per la inscripció.

fsinstructors1Les botes de rebot s’ha convertit en una especialitat esportiva que ha quallat en la localitat d’Almenara, igual que el freestyler, que consisteix a realitzar exercicis amb unes gomes elàstiques que parteixen d’uns aparells en el sòl, disciplina que també porta Desiré Foncubierta. Precisament, aqueix mateix dissabte al matí, la pròpia Foncubierta serà l’encarregada de dirigir un esdeveniment de Freestyler España consistent en la formació d’instructors de tot el país, que es realitzarà en el pavelló poliesportiu d’Almenara.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *