viernes, 21 de enero, 2022  |  
Almenara acollirà la primera marató de donació de sang el 9 de novembre Almenara acollirà la primera marató de donació de sang el 9 de novembre

- 23 octubre, 2020 -

L'horari de donacions serà de 9.30 del matí a 13.30 del migdia i a la vesprada, de 17 a 20.30 hores Almenara acollirà la primera marató de donació de sang el 9 de novembre

 L’horari de donacions serà de 9.30 del matí a 13.30 del migdia i a la vesprada, de 17 a 20.30 hores

Castellón Información

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara acollirà el dilluns 9 de novembre la primera marató de donació de sang en la localitat, per la qual cosa els equips mòbils del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana estaran durant tota la jornada en la localitat. L’horari de donacions serà de 9.30 del matí a 13.30 del migdia i a la vesprada, de 17 a 20.30 hores.

Destacar que els donants han de tindre entre 18 i 65 anys, no acudir en dejú i pesar més de 50 quilos. Els donants rebran una tovallola com a obsequi. En la iniciativa, a més de l’Ajuntament d’Almenara, col·laboren Naranjas Torres i Caixa Rural Almenara.

Des de l’equip de Govern, el regidor Lorenzo Vicent, ha destacat la importància de “fer un pas més en les donacions de sang, que tan importants són per a salvar vides, i apostar per realitzar per primera vegada a Almenara una marató d’una jornada completa”.

El regidor ha destacat que “el poble d’Almenara sempre ha sigut molt participatiu i col·laborador en les donacions de sang, per la qual cosa anime als nostres veïns i veïnes al fet que acudisquen el 9 de novembre en l’hora que millor els vinga a posar el seu granet d’arena en forma de donació de sang per a poder salvar vides i que puga ser utilitzada per les persones que la necessiten”. Vicent ha assenyalat que “com no podia ser d’una altra manera, la donació de sang, es realitzarà amb tots els protocols sanitaris i de seguretat per la covid-19”.

Whatsapp Telegram