jueves, 26 de noviembre, 2020  |  
Els nens d’Almenara segueixen perfeccionant les seues tècniques futbolístiques Els nens d’Almenara segueixen perfeccionant les seues tècniques futbolístiques

- 19 agosto, 2020 -

Les jornades d'aquest esport estan dirigides a xiquets i xiquetes de sis i catorze anys Els nens d’Almenara segueixen perfeccionant les seues tècniques futbolístiques

Les jornades de tecnificació d’aquest esport estan dirigides a xiquets i xiquetes de sis i catorze anys

Castellón Información

Amb un notable èxit s’estan celebrant a Almenara les jornades de tecnificació de futbol  dirigides a xiquets i xiquetes d’entre sis i catorze anys amb l’objectiu de continuar perfeccionant les tècniques futbolístiques.

El curs està impartit per Javier Balaguer, Pau Navarro, Pablo Llorens i Iván Ausina. Es tracta d’unes sessions personalitzades amb grups molt reduïts en les quals s’aprofundeix en la tècnica del futbol amb nous materials, vídeos i elements innovadors. Les jornades compten també amb totes les mesures sanitàries i de seguretat.

Aquesta vesprada serà la penúltima sessió i demà conclouran en la seua primera etapa, perquè està previst que hi haja noves jornades de tecnificació pròximament.

De fet, el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha explicat que  són una bestreta d’una de les novetats de la pròxima temporada a l’Escola Municipal de Futbol, que oferirà tots els divendres una «sessió especial de tècnica, per a continuar impartint coneixements als futurs futbolistes locals».

Google+
Whatsapp Telegram