Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

L’Escola municipal de Pilota d’Almenara rep el premi promoció Paco Cabanes per foment de l’esport autòcton

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, va recollir ahir al Saló d’Actes del Centre Esportiu de la Petxina el guardó dins de la gala del 30 aniversari del Dia de la Pilota Valenciana

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, va recollir ahir el premi Promoció Paco Cabanes “El Genovés” concedit a l’Escola Municipal de Pilota Valenciana d’Almenara per la Federació de Pilota Valenciana pel treball realitzat per a fomentar l’esport autòcton en la localitat. El lliurament del guardó es va realitzar en la Saló d’Actes del Centre Esportiu de la Petxina a la ciutat de València dins del marc de la gala commemorativa del 30 aniversari del Dia de la Pilota.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït el guardó concedit per la Federació i ha recordat la tradició de la pilota valenciana a Almenara, localitat bressol de pilotaris. L’alcaldessa ha felicitar les xiquetes i xiquets que formen part de l’Escola de Pilota Valenciana d’Almenara així com al seu responsable, Pablo Linares pel treball de foment de l’esport autòcton que realitza. També ha volgut agrair al CEIP Juan Carlos I la seua aposta per la pilota valenciana ja que ha facilitat que es poguera practicar aquest esport en les seues instal·lacions, complementant les municipals.