Miércoles, 3 de junio, 2020  |  
Almenara organitza un concurs de dibuix escolar per als cartells de les tres voltes a peu de l’edició de 2021 Almenara organitza un concurs de dibuix escolar per als cartells de les tres voltes a peu de l’edició de 2021

- 31 marzo, 2020 -

En el facebook de la regidoria d'Esports, Elías Fernández de Quero oferirà consells setmanalment als xiquets Almenara organitza un concurs de dibuix escolar per als cartells de les tres voltes a peu de l’edició de 2021

En el facebook de la regidoria d’Esports, Elías Fernández de Quero oferirà consells setmanalment als xiquets

Castellón Información

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha llançat un concurs amb l’objectiu que els escolars de la localitat dissenyen els cartells anunciadors de les tres carreres a peu que es realitzaran l’any vinent 2021 en la localitat i que hauran de pintar i dissenyar aquests dies. Els dibuixos es podran entregar en el Molí d’Arròs de la localitat una vegada torne a estar obert i es restablisca la normalitat. El premi serà un curs complet de les activitats esportives que se celebren en la localitat.

Així doncs, els xiquets i xiquetes d’infantil, seran els encarregats de dibuixar el cartell de la Sant Silvestre, els de 1r, 2n i 3r de primària faran el de la Volta a Peu de la Platja Casablanca i els de 4t,5é i 6é els de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara.

Almenara materials dibuix escolar

Per a donar idees, iniciatives i aprendre a dibuixar, cada setmana en el facebook de la Regidoria d’Esports d’Almenara, es penjarà un vídeo amb propostes i tècniques a càrrec d’Elías Fernández de Quero que col·labora en la iniciativa. Allí es podran anar penjant dibuixos, preguntes, comentaris o iniciatives.

D’altra banda, a més de les donacions i aportacions voluntàries rebudes en els últims dies, assenyalar que la Diputació de Castelló ha remés un enviament de materials necessaris aquests dies com a guants, elements desinfectants i altres protectors. S’espera un enviament de màscares a la fi de setmana.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *