viernes, 16 de abril, 2021  |  
Els xiquets d’Almenara ja poden presentar les seues propostes al II Concurs de Màscares de Carnestoltes Els xiquets d’Almenara ja poden presentar les seues propostes al II Concurs de Màscares de Carnestoltes

- 31 enero, 2017 -

Podran participar des dels xiquets i xiquetes de 3 anys fins als alumnes de Batxillerat Els xiquets d’Almenara ja poden presentar les seues propostes al II Concurs de Màscares de Carnestoltes

Castellón Información

Per segon any consecutiu el Casal Jove d’Almenara ha convocat el concurs de màscares de carnestoltes amb l’objectiu de “promocionar la creació artística entre els nostres joves, tant els escolars com els més majors de l’institut” amb una activitat vinculada a “una celebració que té arrelament en la localitat” segons ha explicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano.

La principal novetat és que enguany podran presentar les màscares alumnes de totes les edats, des d’infantil (3 anys) fins a Batxillerat (18) a més de que hi haurà premis en metàl·lic per als més majors i xecs de compra en comerços locals per als més xicotets. Les màscares es podran lliurar des de l’1 fins al 22 de febrer en el Casal Jove.
Cal assenyalar que “amb la mesura de sectorializar el concurs per edats i ampliar el concurs cerquem involucrar a totes les edats amb l’objectiu de fomentar la creació, l’expressivitat i l’elaboració de les màscares”, que hauran de ser originals, i que hauran d’estar basades en la temàtica d’un “carnestoltes de circ”.

Destacar que hi haurà quatre categories corresponents a Educació Infantil (3-5 anys), el guanyador dels quals tindrà un xec de 20 euros per a material escolar a consumir en els comerços locals mentre que hi haurà detalls per al segon i tercer premi. Per a la categoria de Primària (6-12) seran els mateixos premis que en l’anterior, per a Secundària (13-16) s’estableix un primer premi de 50 euros en metàl·lic i detalls per al segon i tercer i per a Batxillerat (17-18) el premi serà de 80 euros en metàl·lic amb detalls per a segon i tercer.

Destacar que les màscares podran cobrir tot el rostre amb elements sortints o ben ser tipus antifaç, cobrint part del mateix i podran elaborar-se a partir de derivats del paper, així com tires d’escaiola. Destacar que per a la decoració es podran utilitzar materials de lliure elecció. Es valorarà l’acabat, la creativitat i l’estètica de la màscara.

Les màscares podran lliurar-se entre l’1 i el 22 de febrero en el Casal Jove d’Almenara amb un sobre adjunt on s’indiquen les dades del creador com a nom, cognoms, curs, adreça i telèfon de contacte. El jurat fallarà el 27 de febrer. Les màscares s’exposaran al públic de l’1 al 15 de març en el Molí d’Arròs.

Whatsapp Telegram