Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
Almenara aporta el seu granet de sorra amb una nova edició del certàmen literari Almenara aporta el seu granet de sorra amb una nova edició del certàmen literari

- 3 agosto, 2020 -

Cadascun dels concursos entregarà un únic premi de 400 euros als participants guanyadors Almenara aporta el seu granet de sorra amb una nova edició del certàmen literari

Cadascun dels concursos entregarà un únic premi de 400 euros als participants guanyadors

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almenara ja ha convocat la XLII edició dels certàmens literaris promoguts pel consistori, que són el de narrativa Joan Fuster i el de poesia Pròixita, amb l’objectiu de potenciar la creació de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura. Per a cadascun dels concursos l’Ajuntament d’Almenara entregarà un únic premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLII Concurs de Narrativa Joan Fuster  destacar que podran presentar-se tots aquells autors que ho desitgen amb els seus treballs narratius amb plena llibertat temàtica.

Aquests hauran de tindre un mínim de 20 fulles a una cara amb lletra Arial 12. Pel que fa al XLV Concurs de Poesia Pròixita, també podran participar tots els autors que ho desitgen presentant versos de temàtica i estructura lliure. Per als dos concursos les obres han de ser originals i no han de tindre premis d’altres certàmens literaris. Els treballs podran ser en valencià o en castellà.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se sota un pseudònim o lema, quedant el títol i la identitat de l’autor per a un sobre tancat que també s’entregarà.

Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del  2 d’octubre a les 15 hores.  El 30 d’octubre es reunirà el jurat i l’11 de desembre s’entregaran els premis.  Totes les persones interessades podran informar-se de les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura del consistori així com en les xarxes socials municipals.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *