Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 17:09

Almenara celebrarà l'11 de desembre la Fira de Nadal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

A les 11.15 partirà des de la Plaça de l'Església una cercavila a càrrec de la Llavor que culminarà en el recinte firal de la Plaça del Mercat, on a les 12.30, el Grup de Danses La Corona realitzarà diverses danses

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Almenara està ultimant els detalls de la Fira de Nadal que se celebrarà el diumenge 11 de desembre en la Plaça del Mercat de la localitat, en la qual participaran expositors del comerç local, així com també uns altres provinents de localitats pròximes. L'objectiu és donar a conéixer les promocions i novetats cara a la temporada de Nadal.

A més dels comerços, en la Fira de Nadal, hi haurà una sèrie d'activitats complementàries. Així doncs, a partir de les 10 del matí des de la Fira partirà una visita guiada titulada "Carrers amb història. Un passeig pel s.XX" a càrrec de Lara Cardona.

A més a les 11.15 partirà des de la Plaça de l'Església una cercavila a càrrec de la Llavor que culminarà en el recinte firal de la Plaça del Mercat, on a les 12.30, el Grup de Danses La Corona realitzarà diverses danses.

La fira també comptarà amb jocs infantils durant la jornada, així com també tindrà un servei de bar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí