Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:43

Almassora treballa en la millora de la seguretat al municipi

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament d’Almassora i la Guàrdia Civil de Castelló incrementaran la presència policial en zones conflictives de la localitat per a garantir la seguretat. Per a això, es durà a terme un reforç del servei de la Benemèrita, gràcies a la presència d’agents de suport d’altres unitats.

Així li ho ha comunicat el coronel cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil, a l’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, en la trobada institucional que han mantingut aquest dimecres en les dependències de la Comandància. L’alcaldessa ha traslladat al coronel cap la “preocupació” existent en l’àmbit veïnal, després de diversos altercats succeïts en les últimes setmanes, al mateix temps que ha insistit en la necessitat d’incrementar la presència de la Benemèrita en el municipi.

“Com a alcaldessa d’Almassora li he sol·licitat al cap de la Comandància tota l’ajuda possible perquè es preste la màxima atenció a la problemàtica que tenim i es puga disposar dels efectius necessaris per a això”, ha remarcat Tormo, qui ha agraït enormement al coronel Gil la disposició mostrada i l’esforç que es realitzarà per a intensificar la presència de Guàrdia Civil en la localitat.

“Sabem de la preocupació dels veïns i la nostra obligació és que se senten segurs i protegits”, ha remarcat l’alcaldessa.

A la trobada amb els comandaments de la Benemèrita també han assistit la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, i el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy. Rovira ha informat també del dispositiu especial que els agents locals han posat en marxa en zones, com Botànic Calduch, per a intensificar la vigilància durant tot el dia.

Aquests plans de reforç per a garantir la seguretat ciutadana està previst que els siguen comunicats en la vesprada d’aquest dimecres a l’Associació de Veïns de Botànic Calduch en la trobada que tindrà lloc a l’Ajuntament amb responsables de Policia Local i Guàrdia Civil.

Junta de seguretat

En paral·lel, l’Ajuntament està a l’espera que la Subdelegació del Govern els convoque per a la junta de seguretat local que ha de celebrar-se en els pròxims dies, tenint en compte també la proximitat de les festes patronals del Roser.

Després de la reunió en la Comandància, Tormo ha visitat, al costat del coronel Gil, les instal·lacions del Centre Operatiu de Serveis (COS) per a conéixer de primera mà la labor de vigilància i seguretat ciutadana que la Guàrdia Civil de Castelló realitza en tota la província.