Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

Almassora tanca les sisenes jornades del bou amb tancaments infantils

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Les VI Jornades del bou d’Almassora arriben hui a la seua fi con la celebració de tancaments infantils en la plaça d’Espanya. L’activitat pren aquest matí ho centre del municipi per a les carreres dels més xicotets, que se succeiran fins a les 13 hores. Al temps, l’Espai Mercat acull l’exposició de la pintora Rocío Prats, que mostra la ‘Mirada del toro’.

L’empresa organitzadora dels tancaments infantils transforma, un any més, la plaça d’Espanya en el recinte taurí de San Fermín a Pamplona. Bous simulats en grandària real, uns altres de menor altura per als més xicotets i inflables de temàtica taurina comparteixen espai durant el matí con ho concurse de retallades infantil i la recreació del bou embolado. L’animació musical i ho repartisc de regals per als assistents completen l’activitat.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha compartit demà con els organitzadors i la Junta Local de Festes, que tanquen així unes jornades con protagonisme del novillero local sense picadors Joan Marín i la integració dels més xicotets en els actes programats. També les penyes s’han involucrat en l’exposició que complementa la col·lecció de pintura de Rocío Prats con ho préstec d’objectes i decoració taurina. Els qui desitgen gaudir d’aquesta recorreguda por la història dels bous al carrer a Almassora poden fer-ho fins a les 13.30 hores i, en horari de tarde, de 17 a 20.30 hores.

La clausura de la mostra donarà pas en un mes de febrer con 12 propostes culturals: sarsuela benèfica, el concert solidari ‘Lorca, més de 12 anys de poesia’, l’actuació de Lola Bou i Manel Brancal, el concert de Da Souza dins del cicle Almassonora, el tribut a Loquillo, teatre novell a càrrec de l’associació de veïns La Vila, teatre amateur de la mane d’Amics del Teatre de Castelló, el cicle Almassora Circ, el monòleg de J.J. Vaquero, Alicia en el musical de lss maravillas, la presentació del llibre ‘Contes a la vora del foc’ i ‘El barberillo de Lavapiés’.

Advertisement
Advertisement