Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:12

Prop de 200 professionals sol·liciten accedir a la borsa d'auxiliars d'infermeria per a la residència d'Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

La direcció de la residència de persones majors ja cerca un espai en el qual realitzar l'examen

Castellón Información

La Residència i Centre de Dia Municipal de Persones Majors Depenents d'Almassora ha rebut 195 sol·licituds d'auxiliars d'infermeria per a accedir a la borsa d'aquesta especialitat que el centre va començar a crear el passat 9 de juliol. Tal com ha confirmat la direcció, falten per incloure en aquest còmput les candidatures que hagen sigut remeses per correu ordinari dins del termini, que va acabar ahir, 20 de juliol.

Davant el gran volum de professionals que s'han presentat al procés, els responsables de la residència ha començat els tràmits per a trobar una espai suficientment gran per a realitzar l'examen. La prova tindrà 20 preguntes sobre el temari vinculat a aquesta convocatòria i obtenir almenys tres punts sobre 10 serà condició indispensable per a passar a la següent fase de la selecció.

"Celebrem que tantes persones s'hagen interessat per entrar a formar part d'aquesta borsa, de manera que puguem comptar amb personal suficient de cara a cobrir baixes, realitzar substitucions o reforçar la plantilla davant circumstàncies d'excessiva càrrega de treball", ha manifestat la regidor de Serveis Socials, Diana Belliure, qui també ha confirmat que la data de l'examen es coneixerà "una vegada el personal revise tota la documentació i s'aprove la llista definitiva de candidats i candidates".

Després de la superació de la prova escrita, el tribunal emprendrà la valoració de mèrits dels professionals. En aquest punt es tindrà en compte l'experiència professional en llocs i centres de característiques similars i la formació especialitzada més enllà de la titulació bàsica requerida per al lloc, així com la participació en seminaris i jornades relaciones amb l'àmbit de la dependència i homologats per les institucions corresponents.També serà possible acumular punts per haver treballat com a docent en aquesta especialitat.

Cal recordar que l'objectiu inicial de la creació d'aquesta borsa és la cobertura de baixes i substitucions en un moment en la residència ha superat la xifres de treballadors prèvies a la crisi.

El centre té actualment 43 treballadors, enfront dels 38 amb els quals es va veure obligat a funcionar de 2012 a 2015. La residència atén 71 persones majors, de les quals 56 són residents internes i altres 15 són usuàries del centre de dia.