Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 16:45

Almassora reservarà més de 6,1 milions d'euros en el pressupost municipal de 2023 per a l'execució del nou pavelló polifuncional

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

L'equip de govern s'ha reunit aquesta setmana per a avançar el tancament dels comptes del pròxim any, que mantindran els tributs congelats i situaran l'àrea d'Esports entre les més beneficiades per les inversions amb aquest nou edifici

L'Ajuntament d'Almassora reservarà més de 6,1 milions d'euros en el pressupost municipal de 2023 per a l'execució del nou pavelló polifuncional. L'equip de govern s'ha reunit aquesta setmana per a avançar el tancament dels comptes del pròxim any, que mantindran els tributs congelats i situaran l'àrea d'Esports entre les més beneficiades per les inversions amb aquest nou edifici.

El departament d'Urbanisme preveu un complex multiusos de 6.411 metres quadrats en l'espai annex a la piscina municipal, una zona que va quedar diàfana després de la retirada de les aules prefabricades del col·legi Regina Violant després de la seua mudança al nou edifici. Les claus d'aquest polifuncional estan marcades per un disseny que donarà cabuda a futures ampliacions per a atendre les necessitats que es produïsquen i que no quede obsolet.

Tal com estava previst, un concurs d'idees de gabinets especialitzats determinarà quin és el millor projecte a executar a Almassora, que atendrà els requisits que marque la coordinació del Servei Municipal d’Eports i el departament d'Urbanisme. Entre els condicionants se situarà la connexió amb el complex de la piscina, així com l'aposta per materials, ventilació i il·luminació de la màxima eficiència energètica.

Una nau central de més de 2.200 metres quadrats marcarà aquest nou espai, que inclourà també una ala central, la zona de entreplanta i una graderia que superarà els 572 metres quadrats. Gimnàs, magatzems i accés amb gestió centralitzada completaran el recinte situat entre els carrers Manuel Vivanco i Benassal.

La reunió celebrada aquesta setmana en el despatx d'Alcaldia ha permés avançar els comptes del pròxim any amb la incorporació d'aquest projecte i les necessitats de totes les regidories en un pressupost condicionat per l'increment dels costos per la guerra d'Ucraïna.

A més, els comptes del pròxim any estaran marcades també en el capítol d'inversions per la conclusió dels projectes finançats amb fons FEDER de la Unió Europea. Tal com ha recordat el regidor d'Hisenda, Santiago Agustí, les bases de de la subvenció europea obliguen a materialitzar i liquidar els costos d'aquestes actuacions a data 31 de desembre de 2023.