Miércoles, 30 de septiembre, 2020  |  
L’Ajuntament d’Almassora renovarà 200 pilones en el Camí Om Blanc L’Ajuntament d’Almassora renovarà 200 pilones en el Camí Om Blanc

- 1 octubre, 2018 -

El consistori invertirà 23.000 euros en equipaments per a aquest vial del districte marítim L’Ajuntament d’Almassora renovarà 200 pilones en el Camí Om Blanc

El consistori invertirà 23.000 euros en equipaments per a aquest vial del districte marítim

Castellón Información

La Regidoria de Platges renovarà els pilons que separen la zona d’aparcament del lateral per als vianants del Camí Om Blanc amb l’adquisició de 200 nous elements de goma. L’elecció d’aquest material atén a la necessitat de “evitar danys en els vehicles si es produeix un frec”, com ha confirmat l’edil delegada de l’àrea, Amaya Gómez.

La deterioració dels actuals separadors metàl·lics i els desperfectes que aquests podia ocasionar en els turismes estacionats al seu costat han portat el consistori a reservar 15.000 euros per a la seua renovació, a més d’altres 8.000 euros per a la incorporació d’ancoratges per a la subjecció dels contenidors de residus situats al llarg del camí. Ambdues inversions estan incloses en la modificació de crèdits que hauran d’aprovar els grups municipals en la propera sessió plenària i que entrarà en vigor a mitjan novembre.

Aquesta solució arriba després que la Regidoria de Platges haja testat aquests pilons durant uns mesos. El departament que dirigeix Gómez ha instal·lat sis d’aquests elements en el tram del Camí Om Blanc situat entre el passeig Marítim i el carrer Illes Balears i ha optat per ampliar la instal·lació a la resta del vial a causa del bon resultat. Els separadors són de color fosc i disposen una banda reflectora en la part superior per a ser visibles a la nit.

Cal recordar que aquestes actuacions complementaran les mesures per incrementar la seguretat vial en aquest camí i en el Camí Catalans previstes als pressupostos participatius i que la ciutadania podrà votar fins al proper 14 d’octubre. En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament d’Almassora ja va reduir en 2016 la velocitat màxima de circulació a 30 quilòmetres per hora a Om Blanc, on també va testar el passat estiu els radars pedagògics.

Així mateix, l’Ajuntament d’Almassora ha llogat un solar en el qual habilitarà 100 places d’estacionament per a residents i visitants. L’espai, situat a l’altura del número 76 del vial, contribuirà a descongestionar el lateral del camí i els carrers adjacents, en un punt amb gran densitat de població del districte marítim.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *