Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Almassora proposa un adjudicatari per a la gestió del bar de la plaça Santa Isabel

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

El guanyador, un hostaler de la localitat, ha superat en la licitació a altres tres candidats que també van presentar oferta per a l'adjudicació de l'espai.

L'àrea de Contractació de l'Ajuntament d'Almassora ja ha requerit els últims tràmits al vencedor del concurs públic per a la gestió del bar de la plaça Santa Isabel. El guanyador, un hostaler de la localitat, ha superat en la licitació a altres tres candidats que també van presentar oferta per a l'adjudicació de l'espai. El contracte té un termini de vigència de dos anys amb possibilitat de pròrroga de dos més, sempre que no s'incomplisquen els requisits.

Cal recordar que el cànon d'eixida a l'alça va aconseguir inicialment els 7.200 euros anuals i que cada any el propietari patirà un increment de 50 euros en la quota anual mentre dure l'adjudicació. El nou gerent no podrà realitzar cap mena d'obra ni modificació en l'edifici sense l'autorització i aprovació dels tècnics municipals. Aquest s'ha compromés a oferir servei sis dies a la setmana com a mínim amb jornades de demà i de vesprada amb, almenys, huit hores diàries.

L'hostaler ja ha aportat una memòria tècnica amb la descripció completa dels serveis que oferirà en l'establiment públic, com els productes envasats, menjars i begudes. A més de l'horari, també ha informat del nombre de persones que participaran en l'activitat del local i de l'equipament per a l'explotació del recinte. El consistori ha requerit al nou propietari un pla que indique la gestió dels residus generats per a complir amb la normativa vigent.

El contracte permet fer ús de la terrassa exterior del local i l'arrendatari pot demanar autorització per a ocupar part de la via pública de la plaça sempre que complisca amb les condicions tècniques. L'empresa és l'encarregada d'equipar l'establiment dels recursos necessaris per al seu bon funcionament. Entre ells figura el mobiliari com a cadires i taules, la coberteria i vaixella, o l'equipament de barra i cuina com a cafetera, microones, rentavaixelles, nevera i congelador.

D'aquesta manera, el consistori únicament permet desenvolupar l'activitat pròpia d'un bar-cafeteria, amb servei de menjars freds i calents, a més de la venda de qualsevol mena de beguda. Finalment, l'Ajuntament podrà rescindir el contracte unilateralment si el nou gestor acumula tres amonestacions per falta de neteja i decòrum. Així, la conservació general de l'establiment és a càrrec de l'adjudicatari que haurà de mantindre en perfectes condicions l'interior i exterior de les instal·lacions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí