domingo, 24 de octubre, 2021  |  
Almassora prepara més de 80 activitats per a tots els públics durant la campanya estival Almassora prepara més de 80 activitats per a tots els públics durant la campanya estival

- 31 mayo, 2019 -

Totes les propostes són gratuïtes i es desenvoluparan en la seua majoria en el districte marítim Almassora prepara més de 80 activitats per a tots els públics durant la campanya estival

Totes les propostes són gratuïtes i es desenvoluparan en la seua majoria en el districte marítim

Castellón Información

La regidora de Turisme i Platges, Amaya Gómez, ha presentat l’oferta d’activitats elaborada per l‘Ajuntament d’Almassora per a aquest estiu, una agenda que s’obrirà el pròxim 23 de juny amb la celebració de Sant Joan i que inclou 84 propostes culturals, esportives i familiars gratuïtes que “esperem que agraden tant a majors com a xicotetes i xicotets”. Per a Gómez, l’aposta per la qualitat és clara després d’aconseguir “portar a Almassora tres espectacles musicals de plena actualitat que tornaran a omplir el poble d’ambient i activitat comercial”.

Es tracta dels musicals tribut a Aladdin, Queen i la música dels 80 i els 90, que se celebraran el 3 d’agost, el 27 de juliol i 13 de juliol, respectivament. Com a complement, el consistori oferirà dues sessions de discomòbil els dissabtes 20 de juliol i 24 d’agost també en el districte marítim, on se celebraran prop del 90% de les activitats previstes. Així mateix, aquest estiu tornarà el cicle Concerts als Ermites, el qual arrancarà el 5 de juliol i portarà la música fins al Roser del Mar, Santa Quitèria, Sant Antoni, Sant Josep i Sant Joan.

Així doncs, el consistori aspira a revalidar l’èxit de participació del programa ‘Viu l’estiu, viu la mar’ del qual ja va gaudir el passat estiu, en què els esdeveniments musicals van reunir milers de persones. “Almassora s’ha convertit ja en un punt de referència en l’agenda cultural estival i volem continuar atraient visitants al municipi gràcies a aquesta oferta diversa i de qualitat”, ha assegurat Gómez, qui ha agraït la col·laboració de les àrees d’Igualtat, Joventut, Cultura, Comerç i Esports en l’elaboració d’aquesta programació.

Un any més, les activitats mediambientals, faran les delícies dels més xicotets i les més xicotetes de la casa amb tallers per a experimentar amb l’aigua, el vent i els ecosistemes marins i per als quals és necessària inscripció prèvia a través de la web municipal (www.almassora.es). Els divendres 12 de juliol i 2 d’agost seran el moment de posar-se els davantals per a gaudir d’una classes de cuina familiar i saludable i els dimecres al matí la biblioteca del Pla de la Torre obrirà el club de lectura.

‘Viu l’estiu, viu la mar’ no deixa de costat l’activitat física i inclou classes gratuïtes de ioga tant a la platja com al nucli urbà, així com sessions a l’aire lliure i obertes a tot el públic de pilates, zumba, ritmes llatins o entrenament funcional. Esdeveniment com la IV Travessia Platja d’Almassora o la X Volta a Peu Platges d’Almassora completen l’agenda esportiva.

La programació juvenil començarà amb la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI el pròxim 28 de juny, una jornada en les quals els actes es dividiran entre el nucli urbà i el districte marítim. Per a la resta de l’estiu, les activitats a la platja es realitzaran tots els dilluns i dimecres i la inscripció pot realitzar-se fins al 21 de juny a l’Ateneu Jove.

Whatsapp Telegram