martes, 21 de septiembre, 2021  |  
El poliesportiu La Garrofera d’Almassora estrenarà un nou pavelló de gimnàstica la setmana vinent El poliesportiu La Garrofera d’Almassora estrenarà un nou pavelló de gimnàstica la setmana vinent

- 29 septiembre, 2018 -

Les obres culminen a temps per a l'inici dels entrenaments del Club de Gimnàstica Artística El poliesportiu La Garrofera d’Almassora estrenarà un nou pavelló de gimnàstica la setmana vinent

Les obres culminen a temps per a l’inici dels entrenaments del club de Gimnàstica Artística

Castellón Información

Almassora comptarà amb un nou pavelló de gimnàstica la setmana vinent. El poliesportiu de La Garrofera disposarà, a partir de la setmana vinent, d’un nou pavelló destinat a la pràctica de gimnàstica artística. El projecte impulsat per la Regidoria d’Esports ha culminat a temps per a l’inici de les classes que imparteix el Club de Gimnàstica Artística d’Almassora i l’ajuntament va certificar ahir la recepció de les obres.

D’aquesta manera, les i els esportistes del club celebraran l’obertura del nou espai amb una exhibició que tindrà lloc dimarts que ve 2 d’octubre, segons ha avançat l’alcaldessa, Merche Galí, qui ha demanat disculpes a les esportistes per les molèsties que han causat les obres a la seua rutina d’entrenaments. A l’acte, obert al públic, assistirà l’equip de govern i representants del Club Gimnàstica Vila-real, en les instal·lacions de la qual ha entrenat la formació almassorina mentre duraven les obres de La Garrofera.

“Agraïm l’esforç quant a desplaçaments que ha fet el club mentre han durat els treballs i la seua col·laboració en la creació d’un espai que serà la primera sala especialitzada en aquest esports de la qual disposa Almassora”, ha destacat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. L’edil també ha agraït el treball del personal municipal perquè la instal·lació estiguera a punt per a l’inici del curs.

Disposa de més d’una vintena d’equipacions

Cal destacar que la nau, l’accés principal de la qual serà a través del pavelló A de La Garrofera, compta amb una superfície de 460 metres quadrats i 11 metres d’altura. A l’interior, els esportistes disposen de més d’una vintena d’equipacions per a la pràctica d’exercicis de salt, sòl i barres d’equilibri i asimètriques. La Regidoria d’Esports també ha adquirit un tatami de 170 metres quadrats que ampliarà les disciplines que fins ara podia entrenar el club d’Almassora.

El projecte va eixir a licitació pública al setembre de 2017 i les obres van començar al gener de l’any següent. Després de l’adequació de la solera, el consistori va instal·lar una estructura metàl·lica que conforma l’esquelet de la nau i que està recoberta de peces de formigó prefabricat. Les vidrieres que proporcionen llum natural de l’interior estan situades a una altura de cinc metres en tot el perímetre de l’edifici.

El cost del projecte ha sigut de prop de 153.000 euros i els treballs han sigut supervisats pel departament d’Urbanisme. De l’equip d’arquitectura ha partit la idea de recrear una pintura de l’artista Piet Mondrian en un dels murs del pavelló, la finalitat del qual és cobrir les restes d’antigues construccions que quedaven a la vista la paret sense encarir els costos execució de les obres.

Whatsapp Telegram