Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 16:25

Almassora acollirà en el poliesportiu La Garrofera l'examen de 254 aspirants a 10 places de policia local

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Entre les mesures que deuran adoptar es troba l'ús de màscares i mantenir la distància social 

Castellón Información

El poliesportiu La Garrofera d'Almassora acollirà el pròxim 10 d'agost l'examen al qual estan convocats 254 aspirants a policia local, dels quals 242 corresponen a torn lliure i 12 a torn de mobilitat. L'alcaldessa, Merche Galí, ha resolt la llista definitiva del procés de selecció per a cobrir les 10 noves places d'agent amb les quals l'Ajuntament pretén millorar el servei a la ciutadania.

D'aquesta manera, i a causa de l'emergència sanitària, el pavelló poliesportiu és l'escenari triat per a complir les mesures de seguretat, de manera que les persones que es presentin a l'examen estan citades a les 9.30 hores amb accés pel carrer de l'Esport. Hauran de fer-ho proveïts de màscares, bolígraf i DNI, seguint les indicacions de la Policia Local i amb la distància social assenyalada. La prova psicotècnica, la primera de la convocatòria, començarà a les 10 hores.

Tindrà lloc després que els tràmits per a l'ampliació de la plantilla de la Policia Local d'Almassora se suspenguessin al març per l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Amb la recuperació de l'activitat, el consistori pretén cobrir set places per torn lliure mitjançant sistema d'oposició i tres per mobilitat mitjançant concurs. L'objectiu passa per incrementar els recursos i així oferir un millor servei públic a la ciutadania.

El procediment de selecció del torn lliure per oposició inclou proves selectives (alçada, prova psicotècnica, proves d'aptitud física, qüestionari, reconeixement mèdic, exercici pràctic sobre el programa o temari i entrevista personal). En el cas del concurs en torn de mobilitat, el tribunal valorarà els mèrits al·legats. Prèviament, les persones aspirants hauran de superar les proves psicotècnica, la primera de la convocatòria, i mèdica.

Presidirà el tribunal el comissari cap de la Policia Local d'Almassora, Roberto Verdoy, amb els vocals proposats per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i agents d'Almassora. Els tècnics del Servei Esportiu Municipal seran els assessors de les proves físiques i el dinamitzador lingüístic de l'Ajuntament exercirà com a assessor per a la prova de valencià.

Cal assenyalar que el procés d'admissió a les proves ha conclòs amb l'exclusió de 31 aspirants que incomplien algun dels requisits com la presentació del certificat mèdic, el justificant de pagament de les taxes o l'aptitud per a la realització de proves físiques en el certificat mèdic.