Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Almassora inicia l'obra més cara executada en un barri en 2022 a la zona de Corell

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

Entre les novetats projectades està la implantació d'un sistema de drenatge pluvial per a evitar inundacions dirigint-les al Barranquet

L'Ajuntament d'Almassora iniciarà aquest mes en Corell l'obra més cara de l'exercici pressupostari en un únic barri amb més d'un milió d'euros destinats a la regeneració d'un entorn que supera els 8.500 metres quadrats. L'empresa Eiffage Infraestructures S. a. serà l'encarregada d'executar els treballs durant 10 mesos per a complir amb els objectius marcats en els fons FEDER de la Unió Europea.

El volum d'inversió va atraure a 10 constructores interessades en la transformació d'aquest districte situat a l'oest del carrer Boqueres. Finalment, l'adjudicatària executarà la reconversió valorada en 1.022.876,78 euros i que afectarà la totalitat de la configuració de l'entorn, tal com van explicar tècnics i equip de govern al veïnat en la reunió mantinguda a la fi de l'estiu passat

Així, el projecte inclou el canvi de la xarxa de proveïment, els trams de sistemes residuals i el disseny de l'espai urbà viari. Entre les peticions recollides figura també la restriccions de trànsit en diferents espais del barri i corregeix l'accessibilitat per als vianants per a garantir el pas de qualsevol vianant amb independència de la seua situació física en un districte que compta amb un gran volum de població major.

A més, entre les novetats d'aquest disseny radica la implantació d'un sistema de drenatge pluvial per a evitar inundacions dirigint-les al Barranquet. Almassora usarà per primera vegada llambordes prefabricades poroses, que situarà allunyats de les façanes per a evitar problemes d'humitat en les façanes dels habitatges, i que incorporaran cel·les subterrànies per a absorbir l'aigua.

Aquest sistema de drenatge urbà sostenible serà permeable al 50% en tot l'àmbit d'actuació i estarà distribuït en diferents zones en funció de si els vials són estrets i disposen de zona per a vianants. En qualsevol cas, davall del sòl circularà una làmina d'aigua que evacuarà a la xarxa de pluvials i, de no haver-la, a la de sanejament.

Nou mobiliari, senyalització i jardineria i xarxa de telecomunicacions i elèctrica també formen part d'una remodelació que abasta els carrers San Esteban, San Cornelio, Virgen del Rocío, Castañeda, San Cayetano, Santa Rosa, Santa Inés, San Bartolomé, Corell, Nules, Pino, Moncofa, Segorbe i Almenara.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí