viernes, 7 de mayo, 2021  |  
Almassora anuncia l’obertura de la piscina municipal el proper dilluns 6 de juliol Almassora anuncia l’obertura de la piscina municipal el proper dilluns 6 de juliol

- 2 julio, 2020 -

Les persones usuàries hauran d'agafar cita prèvia per a poder gaudir de la piscina municipal o del gimnàs Almassora anuncia l’obertura de la piscina municipal el proper dilluns 6 de juliol

Les persones usuàries hauran d’agafar cita prèvia per a poder gaudir de la piscina municipal o del gimnàs

Castellón Información

La Regidoria d’Esports d’Almassora ha fixat la reobertura de la piscina municipal dilluns que ve 6 de juliol. Les persones usuàries hauran d’agafar cita prèvia per a poder gaudir de la piscina municipal o del gimnàs sota estrictes mesures de seguretat. L’ús de màscara serà obligatori, excepte per a la pràctica de l’esport, i els usuaris disposaran d’una hora al dia. Cal recordar que el consistori va obrir el dilluns 29 de juny les instal·lacions de Boqueras, el dimarts 30 ho va fer el Centre de la Raqueta i ahir va tindre lloc la reobertura del pavelló de La Garrofera.

Les instal·lacions de la piscina i el gimnàs comptaran amb les mesures de seguretat pertinents contra la Covid-19. L’horari serà de 6.45 a 15.30 hores i de 17.30 a 21.30 hores. Tots els dies es realitzaran dues neteges i desinfeccions, una abans de l’obertura i una altra en l’horari de tancament entre les 15.30 i les 17.30 hores. La piscina quedarà dividida en sis carrils, amb un aforament d’un nadador per carril cada hora. La maquinària del gimnàs estarà repartida entre les dues sales amb un aforament màxim de 20 esportistes cada hora.

El material didàctic per a la piscina està inhabilitat, igual que la zona d’spa, la piscina xicoteta i la zona d’assecadors. D’altra banda, els usuaris del gimnàs hauran de desinfectar les màquines després del seu ús, portar obligatòriament una tovallola i respectar la distància de seguretat. Els monitors també desinfectaran tota la maquinària durant cada canvi de torn.

L’únic abonament vigent durant la reobertura serà l’anual. Els esportistes interessats hauran d’agafar cita prèvia de manera presencial o telefònicament, en el cas dels quals vulguen accedir un dia puntual podran sempre que quede algun espai lliure no reservat pels abonats anuals. Els abonats podran agafar dues cites a la setmana. Els monitors controlaran els torns per a l’activitat i els usuaris tindran 20 minutos per a abandonar les instal·lacions, excepte ús imprescindible es recomana no usar els vestuaris.

SIAC

Per part seua, el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) continua presentant servei de manera presencial sota cita prèvia (964 560 001), mentre que altres instal·lacions municipals com el cementeri han représ el seu horari habitual amb normalitat. En tots els casos és obligatori l’ús de màscares.

Whatsapp Telegram