Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
Treballadors de l’Ajuntament d’Almassora inicia la mudança de material i mobiliari al nou Regina Violant Treballadors de l’Ajuntament d’Almassora inicia la mudança de material i mobiliari al nou Regina Violant

- 5 agosto, 2020 -

D'altra banda, l'Ajuntament ha reservat 66.757,10 euros per a adequar l'entorn del col·legi Treballadors de l’Ajuntament d’Almassora inicia la mudança de material i mobiliari al nou Regina Violant

D’altra banda, l’Ajuntament ha reservat 66.757,10 euros per a adequar l’entorn del col·legi

Castellón Información

La mudança dels barracons al nou col·legi Regina Violant ha començat hui a Almassora. El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) s’ha desplaçat a primera hora fins al recinte on estan situats els barracons escolars per a començar el desmuntatge de pissarres, quadres i prestatgeries i traslladar el mobiliari en camions fins a l’edifici que obrirà les seues portes el dilluns 7 de setembre, tal com ha informat la regidora d’Educació, Raquel Barberà.

La imminent estrena del col·legi ha obligat a l’empresa adjudicatària, Añil Servicios, Ingeniería y obras, i a l’Ajuntament a multiplicar les gestions perquè el bloc estiga net i compte amb totes les comoditats per a iniciar el curs amb normalitat. Per aquest motiu, la brigada d’obres ha modificat les seues vacances aquest mes d’agost, de manera que els equips se centren en el buidatge dels barracons i el trasllat en camions de l’Ajuntament al col·legi del carrer Sant Ildefons.

A més, el consistori no descarta contractar els serveis d’alguna empresa de mudances per a acurtar els terminis i que el claustre puga finalitzar la instal·lació a les aules al més prompte possible només una setmana després que l’alcaldessa, Merche Galí, i l’arquitecte municipal director de l’obra signaren la recepció dels treballs al costat dels tècnics de la Conselleria d’Educació.

La previsió de l’SMML passa per continuar amb la seua labor durant les pròximes setmanes sense interferir en els treballs de neteja en profunditat del recinte educatiu per a eliminar totes les restes de les obres. Els 7.127 metres quadrats de superfície construïda suposen un repte per als equips de neteja i mudança, que han elaborat un exhaustiu calendari perquè les classes arranquen amb tot a punt.

No en va, els 600 estudiants que començaran el curs el faran en 21 aules a estrenar, menjador amb capacitat per a dos torns, despatxos, laboratoris, banys adaptats, gimnàs, pati coeducatiu, arenals per a jugar, un rocòdrom horitzontal i espais per a llegir a l’ombra.

Millores en l’entorn

D’altra banda, l’Ajuntament d’Almassora ha reservat 66.757,10 euros per a adequar l’entorn del col·legi Regina Violant. En concret, es tracta de 41.757 euros destinats a la connexió per als vianants i l’emmallat d’instal·lacions entre els carrers Sant Ildefons i Verge del Socors i altres 25.000 euros per a l’asfaltat en els voltants del nou centre educatiu.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *