domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
L’Ajuntament d’Almassora millorarà les prestacions en el grup Pius XII després dels suggeriments veïnals L’Ajuntament d’Almassora millorarà les prestacions en el grup Pius XII després dels suggeriments veïnals

- 31 marzo, 2018 -

L’equip de govern atendrà millores en serveis públics i seguretat L’Ajuntament d’Almassora millorarà les prestacions en el grup Pius XII després dels suggeriments veïnals

L’equip de govern atendrà millores en serveis públics i seguretat

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora millorarà les prestacions en el Grup Pius XII després de la reunió mantinguda ambs el veïns del barris. Aquestes millores eixen de peticions traslladades pels residents a l’equip de govern en el Dia del Veí en els barris.

L’alcaldessa, Merche Galí, al costat d’altres membres de l’executiu local, va prendre nota dels suggeriments veïnals en la vesprada del dimecres i va traslladar l’endemà als diferents departaments municipals les peticions perquè cada òrgan gestor atenga les millores de la seua competència.

Al costat de Galí, la regidora de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau; el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, i l’edil d’Educació, María José Tormo, es van reunir amb una vintena de veïns que van acudir al parc del barri per a informar de les seues preocupacions i proposar actuacions per a millorar el dia a dia en aquest districte situat a l’oest d’Almassora. Les peticions de serveis públics van ser les més reiterades pels assistents a la reunió.

Millores per al barri

Millorar l’accessibilitat del carrer Sant Quitèria en la boga amb el barri o incorporar algun element per a reduir la velocitat dels vehicles en el pas de zebra del carrer Boqueres es van sumar a la petició d’instal·lar més bancs en la zona, atès que la major part del veïnat són persones majors. En aquest sentit, els residents també van demandar equipament esportiu per a fer gimnàstica de manteniment i l’obertura d’arquetes per a millorar la canalització d’aigua de pluja.

“Ens vam anar del Grup Pius XII molt satisfets per la gran afluència de veïns a la reunió, que van demostrar així el seu interès per millorar el dia a dia del seu barri amb xicotetes actuacions que els reportaran beneficis en un breu termini de temps”, ha assenyalat l’alcaldessa. En aquest sentit, la primera edil ha destacat “la voluntat constructiva de totes les propostes, que arrepleguem i durem a terme tan aviat com siga possible”.

L’equip de govern també va prendre nota de la petició per a posar horari d’ús i tancament en el recinte Àgora Esport i així reduir les molèsties als habitatges més propers. La Policia Local s’encarregarà d’aquesta actuació, així com de les campanyes pertinents per a conscienciar als conductors de l’obligatorietat d’estacionar bé els vehicles per a evitar el bloqueig de passos de vianants i zones d’aparcament prohibit. En últim terme, els assistents a la reunió van informar de les conductes incívicas de determinats amos de gossos malgrat la proximitat de el “pipican”.

Whatsapp Telegram