martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Almassora incrementa les freqüències del Bus de la Festa per evitar cues Almassora incrementa les freqüències del Bus de la Festa per evitar cues

- 29 septiembre, 2019 -

Duplica la freqüència del servei, que inclou parades a demanda, fins les 4.00h Almassora incrementa les freqüències del Bus de la Festa per evitar cues

Duplica la freqüència del servei, que inclou parades a demanda, fins les 4.00h

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha reforçat el servei gratuït del Bus de la Festa amb noves freqüències davant la previsió que nombrosos veïns i veïnes utilitzen aquest transport per a tornar a casa en les nits de les festes del Roser, que comencen el divendres. Així ho han anunciat l’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Participació Ciutadana, María Luisa Renau.

A la previsió inicial d’efectuar eixides cada hora entre les 2.00 i les 6.00 hores des de la confluència del camí Benafelí amb el carrer Manuel Vivanco se sumen nous trajectes cada mitja hora entre la primera eixida i la de les 4.00 hores. El consistori entén que, d’aquesta forma, no es produiran llargues esperes a l’eixida de la carpa del Recinte Fester i que el servei serà més eficaç.

A més del xofer, una persona de seguretat viatjarà en l’autobús per a garantir el correcte desenvolupament de cada viatge. Durant el recorregut, totes les persones que utilitzen l’autobús podran sol·licitar al conductor que pare, dins de l’itinerari establit, el més pròxim al seu domicili. En aquest sentit, Renau va apuntar que una patrulla de la Policia Local viatjarà darrere del vehicle per a garantir la seguretat en tot el recorregut.

L’autobús funcionarà les sis nits en les quals hi haurà activitat en el Recinte Fester: el divendres 4 i el dissabte 5, el dimarts 8 (vespra del 9 d’Octubre), dijous 10, divendres 11 i dissabte 12. El recorregut urbà circularà per: avinguda Generalitat, Sant Ferran, avinguda Castelló, Boqueres (al costat de barri Corell), Nou d’octubre, Transformador (al costat de barri Fátima), José Ortiz, Boqueres, carrer Santa Quitèria (Pius XII), tot el carrer Sant Jaume, Sant Lluís, José Ortiz, gir per Boqueres cap a Constitució i avinguda Castelló per a tornar a la parada inicial per l’avinguda Generalitat.

Al marge de les cinc parades oficials establides en el recorregut (Boqueres 365, 9 d’Octubre-Transformador, Boqueras parada d’autobusos, Pío XII i centre social del carrer Sant Jaume), totes les persones que viatgen en aquest transport podran sol·licitar al conductor que pare en qualsevol moment del recorregut, de manera que caminen soles el menor temps possible fins a arribar a casa.

D’igual forma ocorre en l’itinerari previst per a la platja, amb una eixida des de la mateixa parada que l’urbà a les 4.00 hores. L’autobús baixarà a la costa per camí la Mar i recorrerà la totalitat del districte marítim pel passeig, avinguda Mediterrània, encreuament amb camí Benafelí, Illes Balears fins a l’encreuament amb camí Catalans i retorn per passeig marítim per a enfilar camí Om Blanch de retorn cap al nucli urbà.

En tractar-se d’una experiència pionera, les representants municipals han apuntat que les freqüències i parades podran modificar-se en el futur si les persones usuàries així ho sol·liciten. De moment, han incidit, el servei és una primera mesura per a garantir la seguretat en les nits de festa.

Whatsapp Telegram