Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 13:07

Advertisement
Advertisement

Almassora incorpora als seus serveis l’assessorament psicològic gratuït per a joves

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

Aquest cicle arrancarà amb una sessió informativa sobre el funcionament i un taller pràctic sobre identificació de situacions i gestió emocional

La Regidoria de Joventut d’Almassora, en col·laboració amb l’Associació Nacional de Psicologia Positiva (Positiva’t) ha presentat el servei gratuït d’informació i assessorament psicològic juvenil. Aquesta eina busca facilitar als joves de la localitat, entre 12 i 30 anys, eines i recursos psicològics per a afrontar les dificultats tant interpersonals, socials, acadèmiques o de caràcter personal.

Tal com ha indicat la regidora de l’àrea, María Luisa Renau, les assessories que activa l’Ajuntament d’Almassora no tractaran problemes prèviament diagnosticats i els seus tècnics no realitzaran tractaments clínics. L’objectiu d’aquest departament se centra en la prevenció per a detectar problemes i evitar així que les dificultats que puguen patir adolescents i joves s’agreugen a futur.

La prestació del servei tindrà lloc tots els dimarts en el Casal Jove (c/Santa Bàrbara, 9) entre les 17 i les 19 hores a partir del pròxim 21 de març. Aquest cicle arrancarà amb una sessió informativa sobre el funcionament i un taller pràctic sobre identificació de situacions i gestió emocional. Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina web www.almassora.es o per correu electrònic a siap-almassora@positivat.com.

“Hui dia es constata la necessitat que mostra la joventut de recursos encaminats a millorar el seu benestar i qualitat de vida, que permeten atendre les situacions pròpies de la realitat juvenil”, en paraules de Renau. “Seran serveis de proximitat, oferits per professionals especialitzats i adaptats al perfil dels més joves”, segons les mateixes fonts.

No en va, el departament està interessat en què aquest tram d’edat, per les dificultats que comporta la seua adaptació cap a l’edat adulta, se senta acompanyat psicològica i afectivament. L’orientació a càrrec de professionals els permetrà buidar els seus dubtes i resoldre qualsevol dificultat o obstacle per a viure de manera plena el seu desenvolupament i transició cap a la vida adulta. Entre els reptes més freqüents: les relacions socials, els problemes acadèmics i problemes de cáracter personal.

Advertisement
Advertisement