miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Almassora prepara per al 29 de març la I Marxa contra el càncer Almassora prepara per al 29 de març la I Marxa contra el càncer

- 29 febrero, 2020 -

La caminada eixirà de la plaça Pere Cornell a les 11 hores Almassora prepara per al 29 de març la I Marxa contra el càncer

La caminada eixirà de la plaça Pere Cornell a les 11 hores

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la presidenta de l’agrupació local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Silvana Falcó, han presentat la I Marxa contra el càncer organitzada per l’ONG per a recaptar fons per a la investigació de la malaltia. La cita serà el 29 de març a les 11 hores amb eixida des de la plaça Pere Cornell. Exercirà com a padrí de la caminada el paratleta David Mata.

La samarreta benèfica ja està a la venda en la seu de l’AECC i en els comerços Entredós, Ninos moda infantil, YM Estilistas i Pas a pas Psicologia Educativa. Grups locals de batucada com Repikada i Batukayra animaran el recorregut a totes les persones que participen. En aquest sentit, l’organització ha recordat que es tracta d’una marxa no competitiva, per la qual cosa poden sumar-se a peu, corrent o amb patins, a més d’amb carros de bebé o mascotes.

En finalitzar la marxa tindrà lloc una classe de zumba en la plaça d’Espanya com a colofó a un recorregut que comptarà amb la participació de Grup Scout Tramuntana, Lluïsos Almassora i l’Associació de Penyes i Colles d’Almassora com a voluntaris. L’AECC ha agraït també a la resta d’establiments i particulars que han traslladat la seua col·laboració, mentre que l’alcaldessa ha recordat que les samarretes també estaran a la venda el dia de la marxa en la plaça.

“Totes les aportacions a l’AECC, que segur sabrà donar-los la millor destinació, seran benvingudes per a ajudar a la lluita contra el càncer”, ha destacat Galí. La primera edil ha reconegut la labor de l’agrupació, que ja té preparades sorpreses per als participants en la marxa, l’organització de tots els detalls d’una marxa “que tornarà a demostrar la solidaritat del poble d’Almassora”.

Whatsapp Telegram