Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 18:03

Almassora i la Cambra de Comerç estrenyen llaços per a impulsar accions empresarials

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa, María Tormo, s’ha reunit amb la presidenta de l’entitat, Lola Guillamón, per a analitzar possibles vies de col·laboració entre totes dues institucions per a ressituar a la localitat en el mapa econòmic

L‘Ajuntament d’Almassora i la Cambra de Comerç s’han compromès a treballar junts i en total coordinació per a impulsar accions empresarials i formatives en la localitat. L’alcaldessa, María Tormo, s’ha reunit amb la presidenta de l’entitat, Lola Guillamón, per a dissenyar accions de col·laboracions entre totes dues institucions encaminades a posicionar Almassora en un lloc de referència en l’àmbit econòmic.

A la trobada, celebrat en el consistori, també han assistit el regidor d’Hisenda i Fons Europeus, José Claramonte; l’edil d’Urbanisme i Indústria, Vicente Martínez-Galí, i el secretari general de la Cambra de Comerç de Castelló, Antonio Jesús Ramos.

“Creiem que la col·laboració de la Cambra de Comerç és molt important per a aconseguir que Almassora atragui inversions i talent, que ens permeti continuar creixent i generar ocupació”, ha remarcat Tormo, al mateix temps que ha insistit en l’enorme potencial industrial de la localitat, on aquest sector té un pes econòmic molt rellevant.

En aquest sentit, Tormo ha insistit en el fet que Almassora compta amb 14 àrees industrials desenvolupades, una d’elles el SUPOI-8 gestionat per una EGM, la qual cosa suposa una important oferta de superfície empresarial. A aquest factor s’uneix també la ubicació estratègica quant a connexions es refereix.

Per part seva, Guillamón ha destacat el paper que Almassora juga en l’àmbit empresarial, donada la seva rellevància quant a empreses potents afermades en la localitat i ha traslladat la disposició de la Cambra a col·laborar amb l’Ajuntament en totes les accions que requereixi relacionades amb programes d’assessorament empresarial, cursos formatius adaptats a necessitats concretes per a millorar l’ocupabilitat o anàlisi de situació per a detectar possibles oportunitats econòmiques.