Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Almassora homologarà una altra nau en el Centre de Formació per a ofertar més tallers d’ocupació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori ha iniciat aquest procés amb la licitació de l'equipament informàtic per a les aules valorat en més de 25.000 euros

L'Ajuntament d'Almassora homologarà les tres classes de la nau dues del Centre de Formació, situat en l'avinguda José Ortiz, per a ampliar l'oferta de tallers d'ocupació. El consistori ha iniciat aquest procés amb la licitació de l'equipament informàtic per a les aules valorat en més de 25.000 euros. Així, la localitat posarà a la disposició de l'alumnat altres 243 metres quadrats d'aules per a l'estudi, a més de sala de professors, magatzem i despatxos de direcció i administració.

L'equip de govern té la intenció d'aconseguir la validació per a ampliar l'espai de formació i poder albergar un major nombre de programes d'ocupació de la Generalitat Valenciana o bé tallers iniciats pel propi Ajuntament. D'aquesta manera, l'àrea d'Ocupació preveu aconseguir l'homologació durant aquest any i així poder sol·licitar cursos o projectes amb noves especialitats en 2023.

Cal destacar que la futura signatura adjudicatària tindrà un mes de termini per a executar els treballs d'instal·lació de tot l'equipament informàtic en aquest espai annex al Centre de Formació. El lliurament dels equips es realitzarà en un màxim de quatre setmanes a comptar des de la data de la signatura del contracte, la instal·lació i posada en marxa comptarà amb una setmana més addicional de termini. L'Ajuntament es guarda el dret a ampliar aquest període si ho considera oportú.

El plec, elaborat conjuntament per les àrees d'Ocupació i Informàtica, sol·licita als oferents: tres monitors interactius tàctils de 75 polzades, un per a cada classe d'aquesta nau on el professorat podrà secundar-se durant l'ensenyament, 19 ordinadors portàtils per al futur alumnat i un armari que servirà per a guardar els 19 dispositius quan no s'estiguen usant alhora que els carregarà per a següents classes impartides en aquestes aules.