Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:47

Advertisement
Advertisement

Almassora gaudeix de la I Jornada de Flamenc amb conferències, classes magistrals i un concert

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

La ciutat cita als millors cantants, músics i ballarins des de primera hora del matí per a la celebració d’aquesta jornada

Castellón Información

La I Jornada de Flamenc Ciutat d’Almassora copa avui l’agenda cultural de la localitat des de primera hora del matí. L’organitzador, Juan Lloria, i l’alcaldessa, Merche Galí, han obert el programa del dia amb la presentació a l’Aula de Formació de l’Ajuntament d’Almassora. Durant tot el dia estan previstes conferències, classes magistrals i el concert homenatge al cantant local José Luis Villena Panadero ‘Niño de Aurora’.

Experts, professionals, artistes i afeccionats a aquesta disciplina s’han citat a primera hora del matí en el consistori per a la celebració d’aquesta jornada que, en paraules de Lloria, és una aposta “de futur per una disciplina molt vinculada a Almassora, terra de grans artistes”.

Després de la presentació a l’Aula de Formació han arrencat les classes magistrals de nivell avançat, protagonistes del primera tram de la jornada. Imparteixen les classes el guitarrista flamenc Antonio Muñoz Fernández (Auditori), Javi Sánchez al calaix flamenc (local La Lulas) i la balladora flamenca Manuela Morales (Casa de la Cultura).

Les activitats continuaran a les 18 hores a la Casa de la Cultura amb la xerrada a càrrec de Paco Paredes. Totes les invitacions s’han esgotat, de manera que el consistori repartirà el 5% restant en taquilla 45 minuts abans que comence l’espectacle. Tancarà l’acte l’homenatjat, José Luis Villena Panadero. ‘Niño de Aurora’ actuarà a les 21 hores acompanyat d’Antonio Muñoz i Manuela Morales.

L’agenda cultural continuarà el dilluns amb l’exhibició a càrrec d’artistes de 15 disciplines per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Les entrades estan a la venda en la web municipal per a accedir a un espectacle que arrencarà a les 19 hores a la Casa de la Cultura. Un dia després, a les 19.45 hores, tindrà lloc l’última connexió en directe amb la Royal Opera House de Londres, que programarà l’òpera ‘Fausto’.

Advertisement
Advertisement