Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Almassora reunix a una vintena d'entitats socials a la Fira Solidària

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Totes les organitzacions que participen formen part de la Plataforma d'ONG d'Almassora, una xarxa sense ànim de lucre unida pel nexe del voluntariat

Almassora acull este pròxim dissabte, 20 d'abril, la Fira Solidària d'ONG en la plaça Pere Cornell, a partir de les 11.00 hores. La cita reunirà una vintena d'entitats socials que presten ajuda i suport a col·lectius desfavorits en la localitat.

La regidora de Benestar Social, Eugenia Martinavarro, ha destacat la important labor social que totes elles exerceixen en favor d'aquells que menys tenen o que passen situacions complicades. Així, Martinavarro ha animat als almassorins a acostar-se a la fira i descobrir de primera mà el rellevant treball que fan estes entitats.

En concret, en l'esdeveniment estaran representades les següents organitzacions: Cruz Roja, Afial, Smara, Ciutat Feliç, Delwende, Fedepadual, Som com tu, Cáritas Interparroquial Almassora, AFA Castellón, AECC, Ameafrica, Asociación de Enfermedades Raras Ansedh, Banco de Alimentos, Exalumnas Misiones de la Consolación, Ilewasi i Manos Unidas.

Durant la celebració de la fira hi haurà activitats infantils de pintura, treballs manuals i jocs de fusta, en la plaça Pere Cornell, organitzades per les entitats participants.

Plataforma d'ONG

Estes organitzacions formen part de la Plataforma d'ONG d'Almassora, una xarxa sense ànim de lucre unida pel nexe del voluntariat. Esta plataforma va nàixer amb l'objectiu de conjuminar esforços pel bé comú, proporcionar formació a les entitats, dotar de ferramentes de millora a les entitats, sensibilitzar i donar visibilitat a causes socials.

Esta plataforma fonamenta el seu treball en la solidaritat, la transparència, la rendició de comptes i garantia d'accés a la informació, la pluralitat, la independència, la igualtat i el compromís amb la transformació social.