Noticias Castellón
jueves, 30 de noviembre de 2023 | Última actualización: 18:34

Almassora fa un balanç “positiu” de la campanya estival a la platja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

Les activitats programades han tingut un gran acolliment de participació i el servei de socorrisme tan sols ha hagut de realitzar tres intervencions de consideració

L’Ajuntament d’Almassora ha reunit l’ens gestor de platges per a fer balanç de la campanya estival i avançar a planificar nous serveis i prestacions a la platja cara al pròxim estiu. La trobada, que ha estat presidit per la regidora de Platges, Silvana Rovira, ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura, Vicente Blay Casino; el cap de la Policia Local, Roberto Verdoy; així com tècnics municipals i responsables de l’empresa encarregada del servei de socorrisme, Provita.

D’aquesta manera, els assistents a la reunió d’Almassora han valorat de manera molt positiva la programació cultural i esportiva proposta, ja que ha tingut un important acolliment per part dels veïns. Quant al tema de seguretat, la Policia Local ha realitzat 72 dies de servei especial amb 308 operatius, que han revisat la senyalització i han col·laborat en el simulacre que es va fer de socorrisme.

En l’apartat de socorrisme, els efectius tan sols han hagut de realitzar tres intervencions de considerada importància. Des del departament d’Urbanisme s’ha apuntat al fet que es començarà a treballar en el pla d’explotació per als serveis de la temporada 2024.

La regidora de Platges ha assenyalat que l’objectiu implica continuar treballant per mantindre la bandera blava de Benafelí i ampliar els serveis que es presten a la platja Pla de la Torre.

“El nostre propòsit és que els almassorins i els visitants gaudeixin d’unes magnífiques platges amb multitud de serveis i activitats”, ha afirmat Rovira, qui ha recordat que, malgrat estar ja fora de la temporada d’estiu, l’equip de govern continua apostant per incrementar els recursos en la zona litoral.

Així s’ha posat en marxa un dispositiu especial de Policia Local per a incremental la vigilància durant tot l’any i es mantindrà obert el punt d’atenció ciutadana al parc de Pitillo, que per a adaptar-se a les necessitats veïnals canviarà d’horari, després de les festes del Roser. Estarà operatiu els dimecres en horari de 17.30 a 19.00 hores.