Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Almassora incentiva l'envelliment actiu amb els Jocs Castellonencs per a Majors

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

Aquestes olimpíades per a majors de 60, tindran lloc el pròxim 11 d'abril, al camp de futbol municipal

L'Ajuntament d'Almassora, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat els Jocs Castellonencs per a Majors, que tindran lloc el pròxim dia 11 d'abril, a partir de les 09.30 hores, en el camp de futbol municipal José Manuel Pesudo.

Els majors de 60 anys que vulguen participar poden inscriure's de manera totalment gratuïta fins al 28 de març en les dependències de la regidoria o trucant al telèfon 964550090.

La regidora de Benestar Social, Eugenia Martinavarro, ha explicat que aquesta iniciativa s'engloba en la línia d'actuació que s'està duent a terme per a incentivar l'envelliment actiu pels beneficis que això comporta per a la salut física i mental de les persones majors.

Els objectius dels Jocs Castellonencs per a Majors impliquen incorporar els valors propis de l'esport i la cultura, generar relacions i amistat, crear major consciència sobre tolerància i respecte per l'altre i oferir moments de diversió, joc i sana competència.

Durant aquestes olimpíades els participants podran gaudir de jocs tradicionals i activitats esportives en diferents modalitats. Així, les disciplines són pentatló, petanca, senderisme, pàdel en parella, coreografia grupal, guinyot, tir al pot, dominó i cant.