Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 19:05

Almassora dona suport al treball del Banc d’Aliments

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

L’entitat, la seu de la qual està en l’avinguda José Ortiz, obri tots els dimarts al matí per a atendre les necessitats de persones derivades des de Serveis Socials

L’Ajuntament d’Almassora ha mostrat la seva total col·laboració amb el Banc d’Aliments, que té la seva seu en la localitat en l’avinguda José Ortiz, prop de les dependències de Serveis Socials. L’alcaldessa, María Tormo, i la regidora de Benestar Social, Eugenia Martinavarro, s’han reunit amb responsables de l’entitat en l’àmbit local per a traslladar-los el seu total suport en la tasca “tan important” que desenvolupen.

“El Banc d’Aliments realitza una gran acció d’ajuda i suport als més vulnerables, a aquells que menys tenen, per això, sempre tindran en aquest ajuntament un suport”, ha assenyalat Tormo, al mateix temps que ha agraït el treball que fan els voluntaris.

Per part seva, la regidora ha destacat la labor encomiable del Banc d’Aliments per a cobrir necessitats bàsiques de la població més desfavorida. “Qualsevol assumpte que necessiten per a poder prestar el servei poden comptar amb aquest equip de govern”, ha indicat Martinavarro.

El Banc d’Aliments d’Almassora, que es nodreix de donacions privades, està operatiu els dimarts de 10.00 a 13.00 hores i atén una desena de persones al dia.