Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 13:10

Almassora signa 16 contractes temporals en rebre més de 238.000 euros en subvencions

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Joves qualificats, no qualificats i majors de 30 copen els contractes que oferta el consistori amb l’ajuda de la Generalitat

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha formalitzat aquesta setmana els contractes de 16 persones després de rebre més de 238.000 euros en subvencions de la Generalitat Valenciana. Es tracta dels plans EMPUJU, EMCUJU i Emcord per al foment de l’ocupació entre joves qualificats, no qualificats i majors de 30 anys. Fins a 14 persones treballaran per al consistori durant un any, mentre que les altres dues prestaran els seus serveis sis mesos.

D’una banda, la Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Almassora una subvenció per import de 147.360,22 euros per a la contractació temporal de persones joves qualificades sota la modalitat del contracte en pràctiques (pla EMCUJU). És el programa d’ocupació més quantiosa, que ha permés contractar a nou persones durant un any.

Estaran distribuïdes en: recursos humans, medi ambient, informàtica, intervenció, SIAC, promoció econòmica i ocupació, serveis socials, contractació i secretaria. Els nou beneficiaris d’aquestes ocupacions són majors de 16 anys i menors de 30. Labora va remetre el llistat amb les persones que complien el perfil exigit i el consistori els distribueix ara en els diferents departaments amb necessitat de suport.

D’altra banda, la Generalitat Valenciana ha concedit una altra subvenció de 91.962,72 euros per a la contractació temporal a jornada completa de joves no qualificats. Són cinc menors de 30 anys inscrits en el sistema de garantia juvenil. Treballaran per a l’Ajuntament d’Almassora durant un any com a peons (3) i conserges (2). Aquestes ajudes del Consell tenen com a objectiu impulsar la contractació de joves a través de les administracions públiques i facilitar la seua incorporació al mercat laboral i l’adquisició d’experiència professional per al futur.

En últim terme, altres dues persones han signat aquesta setmana els seus contractes de sis mesos per a treballar com a peons per al consistori en resultar beneficiàries del pla Emcorp per a majors de 30 anys. El programa compte amb finançament de Labora i el Fons Social Europeu per a la promoció de l’ocupació.