lunes, 17 de enero, 2022  |  

- 15 julio, 2020 -

La creació d'aquest organisme ha estat aprovada al Consell per unanimitat de tots els polítics de la corporació municipal

La creació d’aquest organisme ha estat aprovada al Consell per unanimitat de tots els polítics de la corporació municipal

Castellón Información

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, va presentar en el passat ple la proposta per a la creació del Consell de la Joventut d’Almassora. Tots els grups polítics de la corporació municipal van aprovar per unanimitat la proposta i l’òrgan estarà en funcionament en pocs mesos. A més, l’edil va proposar canviar el nom de l’Ateneu Jove, actual punt de trobada dels joves, pel de Casal Jove i realitzar obres en l’edifici situat al carrer Santa Bàrbara.

El Consell de la Joventut d’Almassora té com a objectiu ser un espai on totes les associacions juvenils puguen treballar conjuntament, debatre idees, temes comuns i proposar activitats variades durant tot l’any. A més, aquest òrgan promourà accions participatives amb totes les associacions i entitats relacionades amb la població jove i situades en la localitat. Aquestes ja han donat el seu vistiplau a formar part i integrar-se en aquesta organització.

Consell Joventut

Algunes de les funcions del Consell de la Joventut seran: potenciar la participació de la joventut en diferents activitats, crear espais d’expressió, debat i reflexió, fomentar la implicació d’aquest sector de la societat en la vida associativa del municipi, promoure les activitats de relació i solidaritat intergeneracional i millorar la coordinació entre el consistori i les diferents associacions juvenils d’Almassora.

A més, l’equip de govern vol celebrar al setembre el primer Consell de la Joventut d’Almassora. L’Ateneu Jove serà el punt de trobada d’aquest òrgan, per a això, el consistori realitzarà una remodelació en l’immoble per a facilitar una bona accessibilitat i millorar l’ocupació dels espais. D’altra banda, l’edifici situat al carrer Santa Bàrbara canviarà el seu nom i passarà a denominar-se Casal Jove, amb la finalitat que els joves se senten més identificats amb aquesta nomenclatura.

“Per a la Regidoria de Joventut ha sigut un procés de molts mesos de treball i reunions amb molts col·lectius juvenils, des que comencem a la fi de l’any passat a redactar l’esborrany del reglament del Consell de la Joventut d’Almassora; a més, l’edifici de l’Ateneu Jove ja precisava d’una remodelació profunda”, ha apuntat Renau respecte a la creació d’aquest òrgan i la infraestructura que acollirà les seues reunions.

Whatsapp Telegram