Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 09:38

L'herboristeria El Món de Silvia guanya el concurs d'aparadors nadalencs d'Almassora

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 58 segundos

Noticias Relacionadas

Entredos i Agrandaditos s'alcen amb el segon i el tercer premi en una de les edicions més participatives del certamen

Castellón Información

Fins a 26 establiments d'Almassora s'han inscrit enguany en el concurs d’aparadors nadalencs convocat per la regidoria de Comerç amb el suport per CaixAlmassora i Aproca. En una de les edicions amb major concurrència, la victòria ha sigut per a l'herboristeria El Món de Silvia, la recreació del qual d'un paisatge nevat s'ha alçat amb el primer premi, valorat en 300 euros.

La segona posició, i un xec de 200 euros de part de CaixAlmassora, ha sigut en aquesta ocasió per a l'aparador de la merceria i paqueteria Entredos, les propietària de la qual han dissenyat un original castell amb capses de cartró reciclades i decorat amb botons, agulles i rodets de fil. D’altra banda, el colorista arbre de Nadal replet de ninots i llaminadures li ha valgut a la propietària de Agrandaditos, María Moreno, el tercer premi d'aquest certamen i una recompensa de 100 euros, cortesia d’Aproca.

L'edil de Comerç, Roger Beltrán, ha felicitat tots els locals participants i ha reconegut “l'immens treball que hi ha darrere d'aquests muntatges, que els i les comerciants preparen amb cura perquè Almassora respire Nadal”. Beltrán, un representant  de Aproca i un altre de CaixAlmassora faran lliurament dels premis a les tres guanyadores aquesta vesprada, en la clausura de la Fira de Nadal.

Després de l'acte, els professionals oferiran un berenar a base de xocolata calenta i mones i sortejaran diversos lots de productes entre totes les persones que hagen comprat en la fira durant aquest cap de setmana. Les empreses expositores han manifestat la seua satisfacció amb el nivell de vendes aconseguit, després que s'haja complit la previsió i més de 4.000 persones hagen passat per l'esdeveniment comercial.

L'aposta per la música en directe i les activitats infantils ha sigut clau per a atraure el públic, que el divendres va assistir al concert del grup de corda de la Escola de Música Mestre Agut. La vesprada del dissabte va sonar a flamenc, amb el grup Cosetes Bones, i a rock, gràcies les guitarres de Dusting. A més, durant l'horari d'obertura de la fira, les famílies han pogut gaudir d'animació i atraccions per als més xicotets de la casa.