sábado, 16 de enero, 2021  |  

- 27 junio, 2020 -

Tota persona interessada té 15 dies naturals a partir del diumenge per presentar la seua oferta al SIAC de la ciutat

Tota persona interessada té 15 dies naturals a partir del diumenge per presentar la seua oferta al SIAC de la ciutat

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a concurs públic l’adjudicació del ‘xiringuito’ de la platja de Benafelí amb una taxa per temporada reduïda a 100 euros per a dinamitzar l’activitat en la costa. A més, la concessió és per a quatre anys, per la qual cosa la persona que resulte guanyadora de la licitació tindrà operatiu el negoci fins a setembre de 2023, tal com figura en les bases publicades hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Almassora chiringuito

L’activitat haurà de consistir en la venda de refrescos i begudes, així com d’aliments tant freds com calents que precisen de preparació culinària. L’activitat es desenvoluparà en una caseta de fusta amb una superfície màxima de 20 metres quadres i amb una tarima perimetral de fins a 120 metres quadrats. Les instal·lacions interiors i el subministrament, muntatge i manteniment de la tarima de fusta exterior dependran de l’adjudicatari, així com els estris necessaris per a portar a càrrec l’activitat.

La persona responsable del negoci haurà de fer-se càrrec de la taxa de cànon del domini públic que fixa el Ministeri per a la Transició Ecològica en 2.186,81 euros. Entre les seues obligacions figura també la neteja diària i desinfecció de les instal·lacions objecte de la concessió. En cap moment podrà abocar a la mar o a l’arena l’aigua resultant d’aquestes operacions. A més, haurà de cuidar la neteja en els voltants, accessos i zona de platja, el buidatge de papereres i la retirada de bosses, plàstics, gots o qualsevol altre element que poguera existir en un radi de 50 metres al voltant del quiosc.

Les persones interessades tenen 15 dies naturals a comptar des d’aquest diumenge per a presentar les seues ofertes en l’oficina del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de l’Ajuntament d’Almassora, en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. No està permesa la presentació de proposicions per correu electrònic.

En cas d’adjudicar-se el servei de quiosquet, la localitat recuperarà aquesta oferta d’oci i hostaleria a la platja de Benafelí. “És una oportunitat més per al sector en un moment en què entenem que moltes persones no s’aniran de vacances fora d’Almassora i que podran utilitzar aquest servei durant tot l’estiu”, segons el regidor de Platges, Joan Antoni Trenco.

 

Google+
Whatsapp Telegram